Om oss - Mäklare Nynäshamn, Hus & Hem på Södertörn

Om Hus & Hem på Södertörn

Hus & Hem drivs av två välrenommerade mäklarpar som alla fyra bor i och verkar främst i Nynäshamns Kommun.
Anna och Peter har båda jobbat på bank med lån och sparande, är sedan mer än 20 år tillbaka fastighetsmäklare och varit verksamma söder om söder. De har tidigare drivit kontor i Tyresö, Haninge, Västerhaninge och Nynäshamn men fokuserar nu på sin hemmaplan Nynäshamn.
Sara och Robin har tidigare jobbat på annan mäklarbyrå i sammanlagt 11 år med flera utmärkelser i bagaget, och har valt att fortsätta sitt mäkleri i egen regi tillsammans med Anna och Peter.

Vi på Hus & Hem är inte knutna till någon kedja, bank eller annan samarbetspartner.

Vi hoppas och tror att vi kan ge Er bäst hjälp genom att vara oberoende av andra, vår styrka är personligt engagemang, kunskap om området och ett genuint intresse för människor och boende.

Det är en viktig del av livet, hur vi väljer att bo och det är med största ödmjukhet vi tar oss an uppgiften att försöka lösa boendet och göra säljare och köpare nöjda. Vi kan lotsa Er genom ”boendebytarresan” även när det blåser hårt. Känslan av att ha någon att hålla i handen, det är mycket att tänka på, stora, viktiga, avgörande val och beslut kräver kunskap, information och tydlighet. Lagar och regler, reavinstskatt, besiktningar, försäkringar, dolda fel. Det är mycket att ta in och det är ofta sömnlösa nätter, ”har jag missat något”, ”vad ska jag nu tänka på” ?

Vi kan hjälpa Er med svaren och strukturera.

Vi jobbar för att uppfylla Era förväntningar, kanske till och med överträffa dem. Vårt mål är inte att vara störst utan vara det bästa alternativet. Välj mäklare med omsorg. Vi strävar efter kvalitet inte kvantitet. Berätta för oss hur ni vill ha det, framför allt hur ni inte vill ha det så ska vi göra vårt bästa !

Anna Ohrgren Åstrand

född och uppvuxen i kommunen. Gillar gamla ting, bla sin man och loppisar.

0708-551948
anna@hushemsodertorn.se

Peter Åstrand

smålänning med ursprung i Värnamo. Hängiven fotbollspappa. Gillar sin fru Anna och att spela tennis och gymma.

0708-174204
peter@hushemsodertorn.se

Sara Oxelmark

är född och uppvuxen i kommunen. Gillar sång och dans, den friska havsluften vid bryggan och promenader i skogen. Med familjen vid sin sida mår hon som allra bäst!

0704-562516
sara@hushemsodertorn.se

Robin Agerstig

är uppvuxen i Skåne men flyttade upp till Stockholm 2005 och har sedan 2010 snabbt blivit en inbiten Nynäshamnare. Gillar fotboll, sin bättre hälft Sara och är en riktig djurvän.

0722-537232
robin@hushemsodertorn.se