Stort radhus i eftertraktat område!

Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!

Omgjord och renoverad från grunden, noga planerat in i minsta detalj. Välkomna till detta högklassiga och topprenoverade boende i en trygg och välmående förening hos HSB. Med havsutsikt och balkong i söder, till och med en havsglimt när du sitter i sängen med morgonkaffet, har Ni något få förunnat. Högst upp på en lugn gata, och gångavstånd till allt du behöver. Badrum med helvägg i glas och jacuzzi med stjärnhimmel… Måste ses!

“English cottage” med vedspis, bakugn & jacuzzi

Bo lantligt med utsikt ut över åker, äng och havsglimt från köksfönstret. Ett charmigt stenhus från 1909 i engelsk stil med vackra träbjälkar i taket. Här finns både vedspis och en murad bakugn till Ert förfogande. Klart man måste kunna bjuda sina gäster på vedugnsbakad pizza! Duka långbord på den stora trädäckade altanen och ta sedan drinken i jacuzzin där ni kan ligga och blicka upp mot stjärnhimlen.
Stora möjligheter på tomten med naturnära miljöer, ett läge få förunnat endast 45 minuter med bil till Globen. Här finns ett gästhus på 20kvm, växthus fullt med klättrande vinrankor, odlingslådor och vedbod. Stor uppfart med plats för flertalet bilar och dylikt. Fiber installerat!

Kuriosa:
Historiskt sett tillhörde huset Stennäs gård och var tillsammans med två likadana hus drängbostäder för arbetarna på gården. Ena huset finns som synes kvar och ägs fortfarande av gamla gårdsägaren, medan det andra stod hos grannarna väster om tomten, innan det blev nybyggnation där. Historier från Storgårdstiden går att få i mängder av Sivert, diagonalgranne uppe på berget, som är uppväxt på gården.

Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.

FAST PRIS! Varmt välkomna till ett naturnära och familjärt hem med påkostade badrum och sobert kök med nyare maskinpark. Tre sovrum och ett allrum till barnen på övre plan som Ni enkelt konverterar till ett fjärde sovrum vid behov. Nyproduktionskänsla då hela huset är nymålat invändigt 2019. Gångavstånd till busshållplats och den fina lekplatsen i området. Högt och bra läge på attraktiva Skivlingsvägen, där barnen kan springa över till kompisarna och leka. Ett fint kedjehus med förråd, carport och grusad uppfart med plats för flera bilar. Trädäckad altan på framsidan med härlig kvällssol och altandörr från köket, samt en grönskande baksidan med syrenhäck, plats för studsmatta och en trädäckad altan delvis under tak.

Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!

Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin ! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Övre plan med tre sovrum och badrum.

Kommande försäljning!

Bostadsrättsradhus med gavelläge och havsglimt!

Extra allt.

När arkitekten ritar till sig själv och frun lämnas ingenting åt slumpen! Välkommen till ett i detalj genomtänkt och mycket trivsamt hem! Totalt om- till och påbyggt 2012-2017 med stil och känsla. Rymligt, gott om plats att samla alla nära och kära, stora fina sociala ytor, plats för samvaro , lek och hobby både inom och utomhus. 4 ordentliga sovrum. Uppvuxen, lummig trädgård. Njut av vackra blommor, pioner, praktlysing mm, gör en paj av egna äpplen, safta och sylta bären och ta en klase vindruvor till ost och kex brickan. Bra läge med buss som passerar i området och gångavstånd till dagis, skolor och pendel. Nära havet och vackra Ringvägen.

Härlig fastighet med stor potential!

Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!

Varmt välkommen till detta påkostade radhus på populära Brunnsgatan, 5 r.o.k. varav 4 sovrum, här med potential till att göra ytterligare ett sovrum, kontor eller gästrum. Inredd vind med stort takfönster som kan öppnas upp för snarlik fransk balkongkänsla. Två härliga uteplatser varav ena i mysigt västerläge. På Brunnsgatan 32 får ni inte bara ett bra läge, ett optimalt boende och smarta lösningar – men också ett fantastiskt område där barn kan leka fritt och tryggt i denna idylliska miljö. Två lekplatser och flera småvägar att cykla, köra lådbil eller inlines på. Vintertid finns det även en mindre backe för att åka pulka eller snowracer på för dom minsta. Garage i länga som tillhör fastigheten samt flertalet fria parkeringsmöjligheter via samfälligheten. Gångavstånd till kommunala medel, förskolor, livsmedelsbutiker och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information!