Extra allt.

När arkitekten ritar till sig själv och frun lämnas ingenting åt slumpen! Välkommen till ett i detalj genomtänkt och mycket trivsamt hem! Totalt om- till och påbyggt 2012-2017 med stil och känsla. Rymligt, gott om plats att samla alla nära och kära, stora fina sociala ytor, plats för samvaro , lek och hobby både inom och utomhus. 4 ordentliga sovrum. Uppvuxen, lummig trädgård. Njut av vackra blommor, pioner, praktlysing mm, gör en paj av egna äpplen, safta och sylta bären och ta en klase vindruvor till ost och kex brickan. Bra läge med buss som passerar i området och gångavstånd till dagis, skolor och pendel. Nära havet och vackra Ringvägen.

3:a med uthyrningsdel, 2 ingångar, 2 badrum, balkong med söderläge l

Trivsam 3:a med uthyrnings del = 2 ingångar, 2 badrum, ny fin balkong , inglasad i söderläge mot lugn innergård. Bra läge nära buss, pendel, affärer, restauranger.

Fint renoverad 2:a i välskötta Hsb Brf Örnen.Högst upp, balkong med kvällssol.

Fin fint renoverad 2:a i välskötta Hsb Brf Örnen. Nytt kök, ekparkettgolv i hall, kök och sovrum. Original parkett i vardagsrummet. Genomgående vitmålade väggar. Badrum med wc, dusch, handfat, toppmatad tvättmaskin, kaklade väggar & klinkergolv. Vindsförråd. Balkong med kvällssol.Trevliga gemensamma utrymmen i föreningen, övernattningslägenhet, stor tvättstuga/tork/mangelrum, hobbyrum, flera uteplatser och lekplats. Bekvämt nära buss, pendel, affärer och restaurang.

Härlig fastighet med stor potential!

BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!

En kort promenad från centrum ligger detta mysiga bostadsrättsradhus i två plan på gaveln. Detta radhus ger Er de bästa förutsättningarna för ett trivsamt boende, att samlas runt middagsbordet i det moderna köket för att sedan tända en brasa i öppnaspisen i vardagsrummet, dra sig tillbaka i något av de tre ordentliga sovrummen. Bra plats för förvaring och kläder. (Ett tips på drömmen för en tonåring, med egen ingång i källarplanet, stort sovrum/allrum, egen klädkammare att gå in i och välja kläder för dagen och ingen kö till badrummet.) Duscha uppe på morgonen och krypa ner i ett skönt bad på kvällen. Sätt enkelt din egen prägel men det är genomgående ljusa, sobra ytskikt, vackra golv, så det är bara att flytta in och titta ut genom de fina spröjsade fönstren. För ljumma sommarkvällar vid grillen finns det två altaner mot baksidan i söderläge, den ena är under tak, mysigt att sitta även när det regnar och höra smattret mot taket. Gräsmattan utanför är lättskött och ger plats för lek och odling. Det finns ett plank, staket och uppvuxna enar som ramar in och ger insynsskydd och lä. Praktiskt med P-plats utanför huset. Välkommen att trivas !

2:a i markplan med stort kök och stenlagd uteplats!

Trivsam 3:a med renoveringsbehov i populära Hsb Brf Klangen. Bra läge!

Trivsam 3:a med visst renoveringsbehov i populärar Hsb Brf Klangen. Bra läge bekvämt nära affärer, restauranger, buss pendel

Sällan till salu! Nyrenoverat 1-plans radhus med bra läge.

Sällan till salu! Fint 1-plans radhus med perfekt läge, renoverat och delvis ombyggt 2019/2020. bla nya golv och nya ytsikt.
Nybyggd altan på framsidan och förråd vid entrén.
Härligt kök med matplats i burspråk och praktiskt innanför köket finns tvättstuga och förråd. Stort vardagsrum, även här med burspråk, utgång till jätte mysig insynsskyddad baksida med nybyggd altan i söder/västerläge med spabad. Två sovrum, ett extra sovrum/arbetsrum utan fönster. WC/dusch med kaklade väggar och klinker med golvvärme. Garage och p-plats i samfälligheten. Bekvämt nära buss, gångavstånd till centrum, pendel, bad i sjön Muskan och fina strövområden.Bekvämt nära buss, gångavstånd till centrum, pendel, bad i sjön Muskan och fina strövområden.