Beskrivning

Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!

Interiörbeskrivning

Välkomnande entré och hall med hatthylla, beklätt med grått klinkergolv och ljus tapet. Helkaklat badrum direkt till höger med golvvärme, WC, dusch med skjutdörrar och insynsskyddat vädringsfönster. Handfat med förvaring under samt ovanliggande badrumsskåp med speglar.
Tvättstuga med grovingång ut till den ena altanen, perfekt när man vill vädra eller hänga tvätten ute. Ljusa ytskikt och plastmatta. Tvättho, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

Trivsamt kök med sobra materialval i vitt och fullt utrustad maskinpark med inbyggd ugn och mikro i bekväm arbetshöjd, diskmaskin, infälld spishäll, fläkt och stor kyl och frys. Trestavigt parkettgolv som är genomgående med övriga bostadsutrymmen på entréplan. Gott om plats för ett stort matbord och altandörr som leder er ut i ett härligt söderläge.

Vardagsrum i vinkel med härligt ljusinsläpp från två väderstreck och altandörr som leder Er ut på den trädäckade altanen i väster. Gott om plats både inne och ute för den stora familjen.
På entréplan finner ni ett sovrum med garderober, som ligger vägg i vägg med köket och gott och väl rymmer en dubbelsäng. Perfekt som kontor, gästrum eller lekrum till barnen för den som inte behöver nyttja det som ett fjärde sovrum.

Övre plan rymmer tre fina sovrum, alla med egen klädkammare. Kaklat badrum med plastmatta. WC, handfat och badrumsskåp. Badkar och takfönster, en ynnest att få krypa ner här efter en stressig dag och njuta av stjärnhimmeln.
Trivsamt allrum som kan nyttjas på många sätt, perfekt för barnens egna TV-hörna. Härligt ljusinsläpp tack vare takkupan med tre fönster.

- Gångavstånd till kommunala färdmedel.
- Lekplats finns i området.
- Flera grönområden finns för diverse aktiviteter.
- Fasad målad år 2020.
- Tak tvättat och ytbehandlat år 2020.
- Ommålat/tapetserat invändigt år 2016.
- Ny ugn år 2016.
- Ny Tvättmaskin samt torktumlare år 2018.
- Ny altan vid groventré år 2020.
- Dränering från byggår 2003.
- Badrum från byggår 2003.
- Förråd i carport med indragen el.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Lidatorp 1:66
Adress
Åvägen 27
Postnummer
14891
Ort
Ösmo

Byggnad

Byggnadsår
2003
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Boarea
142 kvm
Biarea
7 kvm
Antal sovrum
4
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburet system
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Fastighet

Tomtarea
971 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan Vattenskyddsområde
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Lidatorp GA:1, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Lidatorp GA:2

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 908 000 kr
Markvärde
595 000 kr
Värdeår
2003
Totalt
2 503 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
15 613 kr
Vatten och avlopp
8 059 kr
Väg/samfällighetsavgift
6 060 kr
Renhållning
1 948 kr
Försäkring
5 112 kr
Övriga kostnader
600 kr
Total driftkostnad
ca 37 392 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
10 794 kwh
Kommentar
Övrigt: Avser service för värmepumpen.

Pantbrev

Totalt
2 380 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
15 September 2020
Energiklass
D
Fakta
  • Antal rum 6 rum varav sovrum 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 142kvm / 7kvm
  • Tomtarea 971 kvm
ALLA BILDER
Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!Välplanerad fristående villa i barnvänliga Lidatorp!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se