Beskrivning

Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Underbar trädgård med blomstrande perenner, fruktträd och bärbuskar. Stenlagd uteplats och välkomnande entré med stentrapp upp. Hall med garderober och hatthylla. Helkaklat badrum rakt fram med blåa materialval. WC, handfat, badrumsskåp och badkar.

Kök med matplats och fönster i två väderstreck. Goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Kök i ek med beige kakel, laminatbänkskiva, grönmålad glasfiberväv på väggarna och ljus plastmatta. Spis med häll, fläkt, diskmaskin och stor kyl (frys i källaren).
Genomgång till master bedroom med ljust laminatgolv och ljus tapet. Inbyggd garderob, altandörr samt fönster i två väderstreck. Det mindre sovrummet har ingång via hallen och fönster mot entrésidan. Laminatgolv, tapet och stor garderob med skjutdörrar med spegelglas.

Vardagsrum med stavparkettgolv och vävtapet. Stora fönster partier som ger ett härligt ljusinsläpp och altandörr som leder Er ut till den generöst tilltagna altanen som vetter mot ett rakt söderläge. Här kan ni duka långbord och njuta av solen hela dagen tillsammans med familj och vänner!

Källarplan.
Kontor med platsbyggda bänkar och frys. Matkällare och passage ut till garaget. Tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp, tvättho och vädringsfönster. Bastu, fast dubbelgarderob och pannrum. Tvättstugan är beklädd med brunt kakel och plastmatta. Badrum, med samma materialval, utrustat med dusch, WC, handfat och spegel.

Stort sällskapsrum uppdelat i två sektioner med små fönster i två väderstreck. Vackra trägolv och sobra ytskikt. Gedigen murad eldstad med insats och plats för både långbord och loungdel med soffgrupp.

Kortfakta:
- Garage som nås via källarplan.
- Grusad uppfart med plats för två bilar.
- Stor trädäckad altan i söder.
- Fiber installerat.
- Vissa fönster bytta till 3-glas.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Lövlund 9
Adress
Hamngatan 35
Postnummer
14931
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1935
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Boarea
77 kvm
Biarea
102 kvm
Antal sovrum
2 - 4
Antal rum
4
Fasad
Tegel
Fönster
2-glas, några bytta till 3-glas
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta/källare
Uppvärmning
Luft/vatten-värmepump cTc

Fastighet

Tomtarea
753 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Tomtindelning Stadsplan Stadsplan

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 320 000 kr
Markvärde
1 138 000 kr
Värdeår
1935
Totalt
2 458 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
19 409 kr
Vatten och avlopp
7 305 kr
Renhållning
2 828 kr
Försäkring
10 322 kr
Total driftkostnad
ca 39 864 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
9 117 kwh
Kommentar
Försäkring inkluderar även försäkring på cTc-pannan á 4.195kr/år.

Pantbrev

Totalt
1 453 500 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
28 Juni 2020
Energiklass
F
Fakta
  • Antal rum 4 rum varav sovrum 2 - 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 77kvm / 102kvm
  • Tomtarea 753 kvm
ALLA BILDER
Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!Villa med centralt läge, garage och stor trädäckad altan i söder!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se