Beskrivning

Attraktivt läge i charmig idyll.

Letar Ni efter Ert drömboende i charmiga och populära Segersäng by? Då tror jag att chansen är stor att ni äntligen har hittat hem. Här kan familjen verkligen njuta tillsammans och uppleva den omtalade "bullerbyn-känslan" med allt vad det innebär. Vacker vedspis, eldstad, sobra ytskikt och stora sociala ytor - verkligen ett hus att umgås i med familj och vänner. Ett attraktivt läge i område längst in på en lugn återvändsgata med en tomt som badar i sol och angränsar till svamp- och blåbärskogen. Gårdshus som idag används som musikstudio. Stor altan för härliga grillkvällar och ett mysigt växthus för den med gröna fingrar. Stor uppfart med plats för tre bilar, carport med vidbyggt kallförråd, vind samt cykelbod och vedbod. Detta är bara ett axplock av vad denna fastighet kan erbjuda Er! Nära gångavstånd till förskola och pendeltåg/buss, samt påfart till motorväg 73.

Allmänt om området

Ta en kort promenad ut till svamp- och blåbärsskogen. I byns aktivitetsområde finns det fotbollsplan, basket och skateboardramp. Fårhagen, mitt i byn, väntar på att djuren ska dyka upp igen när våren kommer. Hästgårdar finns det gott om i området. I närbelägna Äggboden köper du ekologiska ägg och ekologiskt kött producerat på gården. Gillar du golf så ligger fina Körunda Golfklubb endast en kort cykeltur bort. Muskan är ett mysigt utflyktsmål, endast 10 minuters cykeltur bort.

Interiörbeskrivning

Naturnära läge och barnvänligt område... Varmt välkommen in i detta varma hem där trivselkänslan är hög och avkopplingen är total! Parkettgolv och vattenburen golvvärme i hela entréplan. Vackert innertak med betsad träpanel. Hall men grått klinkergolv och vitmålade väggar. Bra förvaring med plats för hatthylla och stor klädkammare.
Ljust med öppning mot både kök och vardagsrum. Köket är helt klart hemmet hjärta där vedspisen går varm och pryder sin plats. En stor matplats vid fönsterpartiet mot den stora trädgården och generösa arbetsytor samt förvaring, inte minst med tanke på det omtyckta skafferiet och komplementet med köksön mellan kök och matplats. En sober stil med vita luckor och vitt kakel, spotlights i taket och fönster mot framsidan. Integrerad diskmaskin, nedfälld spishäll, fläkt och stor kyl. En stor frys finns i skafferiet.

Tvättstuga med groventré och vidare genomgång till badrummet. Tvättho, förvaring, tvättmaskin och torkskåp. Badrummet är helkaklat i vitt med ett grått klinkergolv. WC, handfat, badrumsskåp, dusch med vikdörrar och ett vädringsfönster.

Från köket kommer ni vidare in till ett TV-rum/bibliotek med stort fönsterparti och braskamin som värmer gott kalla kvällar. Vardagsrummet har ett fin ljusinsläpp från tre olika väderstreck samt dubbeldörrar ut till altanen som ligger insynsskyddat i ett soligt sydvästläge.

Övre plan erbjuder ytterligare en sällskapsdel där burspråket även rymmer en arbetshörna. Tre fina sovrum med fönster i två väderstreck, varav ett större med egen walk-in-closet. Detta förvaringsutrymme har dessutom fönster vilket möjliggör att nyttja rummet till kontor om man så önskar.
Ytterligare klädkammare nås via sällskapsrummet, samt ingång till helkaklat badrum med takfönster. Ljusa val av kakel och klinker, spotlights i taket. Kommod, spegel med belysning, WC och badkar.

Trädgården har mycket att erbjuda och för den som har gröna fingrar finns både odlingslådor och ett kärleksfullt växthus. Det inbjudande växthuset på nästan 15kvm är en odlingsoas för den med gröna fingrar och dessutom ett härligt uterum från tidig vår till sena höstkvällar. Bra storlek på tomten med mycket plats för spring och lek, även den obligatoriska studsmattan såklart.
Uppfart med plats för tre bilar, carport med vidbyggt vedförråd, stort kallförråd och vind. Endast ett stenkast till förskolan, ca fem minuters promenad till pendeltågsstationen och nära påfart till motorvägen.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Själv 5:170
Adress
Inägan 25
Postnummer
14840
Ort
Segersäng

Byggnad

Byggnadsår
2007
Byggnadstyp
2-plansvilla
Boarea
158 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
Kopplade 2+1
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburet system
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader
Gästhus, växthus, carport med förråd och vedbod.

Fastighet

Tomtarea
1071 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Själv GA:1

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
2 490 000 kr
Markvärde
850 000 kr
Värdeår
2007
Totalt
3 340 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
12 123 kr
Vatten och avlopp
7 200 kr
Sotning
700 kr
Väg/samfällighetsavgift
7 188 kr
Renhållning
1 948 kr
Försäkring
7 200 kr
Total driftkostnad
ca 36 359 kr/år
Antal i hushållet
4
Årlig elförbrukning
19 394 kwh
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår TripplePlay (TV/bredband).

Pantbrev

Totalt
3 232 450 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
22 Januari 2020
Energiklass
E
Fakta
  • Antal rum 6 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 158kvm
  • Tomtarea 1071 kvm
ALLA BILDER
Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se