Beskrivning

Stor tomt, garage och eldstad.

1-plansvilla med källare och garage. Stor tomt med ett fritt läge där solens strålar når Er hela dagen. Ta en kort promenad ner till samfällighetens gemensamma bad- och båtplats, eller stanna hemma och njut av fågelkvitter med en kopp kaffe i handen på den trädäckade uteplatsen. Goda möjligheter i källaren att skapa fler sovrum, göra RELAX eller nyttja utrymmena som egen företagare. Måste ses!

Allmänt om området

http://sandvik.liso.se/

Interiörbeskrivning

Hall med ljusinsläpp från långsmalt fönster och flertalet inbyggda garderober. Laminatgolv liknande ett parkettgolv. Luft/luft-värmepump och nedgång till källarplan. Badrum direkt till höger med plastmatta. WC, dusch med skjutdörrar, handfat, PAX-fläkt och stort vädringsfönster.

Stort vardagsrum i vinkel med härligt ljusinsläpp från två väderstreck. Sober eldstad med vacker insats och utgång till trädäckad altan i två etapper, ena under tak. Ett fritt och ogenerat läge med naturen inpå knuten.

Kök med matplats och fönster ut mot trädgården. Spis med häll, spisfläkt och delad kyl/frys. Gott om förvaringsmöjligheter med skåp på båda sidor. Vita äldre luckor, en rostfri diskbänk med dubbelho och ljust kakel.

Två rejäla sovrum, varav det ena har fönster i två väderstreck och två inbyggda garderober med överskåp. Den aningen mindre sovrummet har fönster mot entrésidan.

Källarplan rymmer ett sovrum med litet fönster, ett stort förråd/matkällare med litet fönster - som kanske skulle passa bra som ett fjärde sovrum – samt pannrum, tvättstuga och utgång till garage.
Tvätttstugan är utrustad med tvättmaskin och tvättho, men rymmer mycket mer än då. Varje rum har små fönster med bra ljusinsläpp.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Kärret 2:7
Adress
Kärret 11
Postnummer
14897
Ort
Sorunda

Byggnad

Byggnadsår
1965
Byggnadstyp
1-plansvilla med källare
Boarea
62 kvm
Biarea
62 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
4
Fasad
Tegel
Fönster
2-glas
Stomme
Trä
Tak
Plåt
Uppvärmning
Kombipanna olja/el, samt luft/luft-värmepump
Ventilation
Självdrag
Övriga byggnader
Obs. att säljaren har beställt fiber, vilket ännu inte är klart.

Fastighet

Tomtarea
4733 kvm
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp. Delas med tre andra fastigheter.
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Kärret GA:1, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Sandvik GA:1, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Sandvik GA:2 Last: Ledningsrätt Starkström, 0192-92/42.1

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
820 000 kr
Markvärde
853 000 kr
Värdeår
1965
Totalt
1 673 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
20 000 kr
Vatten och avlopp
4 000 kr
Väg/samfällighetsavgift
5 500 kr
Renhållning
2 500 kr
Försäkring
3 622 kr
Total driftkostnad
ca 35 622 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Försäkring exkl. hemförsäkringen.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
04 Februari 2020
Energiklass
E
Fakta
  • Antal rum 4 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 62kvm / 62kvm
  • Tomtarea 4733 kvm
ALLA BILDER
Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.Stor tomt, garage och eldstad.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se