Beskrivning

En fastighet där möjligheterna är många...

Mysigt boende med två uteplatser och vacker utsikt ut över åker och äng. Gå en kort promenad och handla ägg nere i byn, eller ta en skogspromenad i vårsolen med hundarna. En livsstil få förunnat med fågelkvitter utanför dörren och gångavstånd till kommunikationer. Stora möjligheter med läget och den stora ladan. Generös allmänning intill fastighetsgränsen vilken kommer att saluföras separat.

Allmänt om området

Trevligt villaområde på landet.

Kommunikation

Med buss tar man sig till Segersängs pendeltågsstation som därifrån tar dig till Stockholm

Interiörbeskrivning

Välkomande entré och hall med fasta garderober. Litet fönster med fint ljusinsläpp och klinkers på golvet. Stort allrum med parkettgolv och öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Rustik charm med synliga takbjälkar och vacker murad och putsad eldstad med insats. Stora fönster mot den grönskande och insynsskyddade uteplatsen. En trädäckad altan i söderläge. Utgång till ett delvis inglasat uterum med klinkergolv, grillplats med kolfilterfläkt och skjutbara glaspartier.
Rejält kök med bra förvaring. Träluckor, delvis vitrin, ljust kakel och laminatbänkskiva med infälld spishäll och diskho. Inbyggd ugn och integrerad diskmaskin samt delad kyl/frys.

Badrum med plastmatta och våtrumstapet. Två små fönster och litet förråd med skjutdörr. WC, kommod, badrumsskåp, badkar och handdukstork. Mekaniska ventilation, tvättmaskin, skåp med förvaring och överliggande VVB

Övre plan rymmer ett stort sovrum med kontorsdel och bra inbyggd förvaring. Vackert plankgolv och ljusinsläpp från takfönster samt dubbeldörr som leder Er ut till den stora inglasade balkongen, här med skjutbara glaspartier, ytterligare förvaring och vacker utsikt ut över åker och äng.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Grödby 2:172
Adress
Knektbacken 3
Postnummer
14896
Ort
Sorunda

Byggnad

Byggnadsår
1966, Ombyggt 1973
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Boarea
43 kvm
Antal sovrum
1
Antal rum
2
Fasad
Trä, timmer & puts
Fönster
Fönster med isolerglaskassetter
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Plåt
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Direkt El och eldstad
Övriga byggnader
Lada om ca 12x6m med en större yta för t.ex bil plus en snickarverkstad och även ett större inrett rum för ev. gästrum. Groventré med ett litet och ett större förråd. Hela inre ladan täcks av ett loft för mycket grovförvaring. Understa delen av ladan består av en krypgrund med plats för mycket, ex. ved, brädor e.t.c.

Fastighet

Tomtarea
2542 kvm
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Avlopp saknas.
Plan
Byggnadsplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Grödby GA:2, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Grödby GA:5 Förmån: Officialservitut Vattentäkt, Vattenledning, 0192-02/65.1

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
475 000 kr
Markvärde
703 000 kr
Värdeår
1968
Totalt
1 178 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
19 249 kr
Väg/samfällighetsavgift
2 345 kr
Renhållning
1 030 kr
Försäkring
3 590 kr
Total driftkostnad
ca 26 214 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
12 892 kwh

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
06 April 2020
Energiklass
G
Fakta
  • Antal rum 2 rum varav sovrum 1
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 43kvm
  • Tomtarea 2542 kvm
  • Byggnadsår 1966, Ombyggt 1973
ALLA BILDER
En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…En fastighet där möjligheterna är många…
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se