Beskrivning

Attraktivt läge i charmig idyll.

Interiörbeskrivning

Välkomnande entré med farstubro och stenlagd uteplats i sydväst. Hall med stora grå klinkerplattor och vattenburen golvvärme som löper genom hela entréplan, samt fin ekparkett i övriga rum. Plats för hatthylla, stor klädkammare samt ytterligare förvaringsutrymme under trappen.
Magiskt kök i lantlig stil som uppfyller alla de krav som ett lyxigt lantligt kök bör vara. Här möts den sobra stilen med genomtänkta lösningar, ett stort skafferi med separat stor frys och den vackra vedspisen som pryder sin plats. Fullt utrustad maskinpark med stor kyl, diskmaskin, inbyggd ugn (2020), nedfälld spishäll och fläkt. Generösa förvaringsmöjligheter och arbetsytor med det smarta komplementet med köksön, och gott om plats för stort matbord.
Tvättstuga med groventré ut mot Korpslingan. Tvättho, arbetsyta, skåp och tvättmaskin. Vidare genomgång till helkaklat badrum med WC, handfat, badrumsskåp, dusch och vädringsfönster.

Från köket når Ni även det mysiga vardagsrummet med eldstad och allrummet med dubbeldörrar i glas leder Er vidare ut på den trädäckade altanen. Verkligen en samlingsplats för hela familjen, med ett ogenerat läge och med utsikt ut över trädtopparna och trapp ner till det lyxiga loungehänget på trädäck med utekök, bastu och gästrum.
Allrummet är avdelat från ett tidigare större sällskapsrum, med påkostade materialval och härligt ljusinsläpp från de fantastiska fönsterpartierna. Den andra delen som idag utgör ett fjärde sovrum med plats för dubbelsäng, nås via hallen.

De övriga tre sovrummen på övre plan är alla väl tilltagna i storlek och med bra ljusinsläpp. Det största har även en egen walk-in-closet med litet fönster som kan nyttjas på många olika sätt för den idérika. Helkaklat badrum med takfönster och ljusa materialval. Här med både dusch och hörnbadkar. WC, kommod och badrumsspegel. Separat finns en klädkammare med ytterligare förvaringsutrymme.

Övre plan har också vattenburen uppvärmning med vattenburna radiatorer mot frånluftsvärmepumpen. Allrummet här uppe är en av de bästa delarna i huset, där det smakfulla burspråket ger ett fantastiskt ljusinsläpp och luftig trivselkänsla. Här kan Ni med fördel få plats med både TV-hörna till barnen där de kan spela spel och umgås med vänner, och en kontorsdel för dig som arbetar hemifrån.

Varmt välkomna till detta attraktiva läge i vår omtalade ”bullerby” Segersäng by. Ett familjärt och naturnära område med underbara svamp- och blåbärsskogar, och härliga motions- och cykelsträckor som går genom skogar och hästhagar. Ni har ett bekvämt gångavstånd till skolbussen och förskola i området. Likaså nära gångavstånd till pendeltågsstationen Segersäng, samt nära påfart för motorväg 73.
Närmsta badplats med cykel är ca 3,5km genom skogen mot Körunda som ligger vid insjön Muskan. En populär destination om man vill träna, golfa och bada vid deras bastuflotte samtidigt som man kan äta en god middag eller bara ta en fika. Runtom Muskan finns flertalet badplatser och vackra omgivningar.
En annan badplats är Grindsjön, en annan insjö som ligger lite längre bort. Där det finns en fin brygga och en flytflotte att simma till. Dit är det ca 10-15 min med bil.
Rangsta i Sorunda är också ett populärt badställe vid havslinjen med bryggor, hopptorn och en trampolin. I Öst mot havet finns en större badplats vid Östnora Camping, ca 10min med bil.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Själv 5:209
Adress
Korpslingan 23
Postnummer
14840
Ort
Segersäng

Byggnad

Byggnadsår
2009
Byggnadstyp
2-plansvilla
Boarea
158 kvm
Antal sovrum
4
Antal rum
7
Fasad
Trä
Fönster
Kopplade 2+1
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med vattenburet system & braskamin
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Fastighet

Tomtarea
1451 kvm
Övrigt
Eftertraktat läge i två etage, båda med plats för spring och lek, flertalet odlingslådor och vackra planteringar.
Sammanställning uteplats
Eftertraktat läge i två etage, båda med plats för spring och lek, flertalet odlingslådor och vackra planteringar.
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Själv GA:1 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
2 578 000 kr
Markvärde
907 000 kr
Värdeår
2009
Totalt
3 485 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

Uppvärmning
25 510 kr
Vatten och avlopp
7 900 kr
Sotning
850 kr
Väg/samfällighetsavgift
7 428 kr
Renhållning
2 821 kr
Total driftkostnad
ca 44 509 kr/år
Antal i hushållet
5
Årlig elförbrukning
17 798 kwh
Kommentar
Samfällighetsavgiften inkluderar även Triple-play (TV, bredband & IP-telefoni).
Uppvärmning innefattar även den totala elkostnaden och inkluderar uppvärmning av byggnad med gästrum/bastu vintertid.
Observera att kostnad för villa/hem-försäkring tillkommer.

Pantbrev

Totalt
2 920 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
10 September 2020
Energiklass
E
Fakta
  • Antal rum 7 rum varav sovrum 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 158kvm
  • Tomtarea 1451 kvm
ALLA BILDER
Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.Attraktivt läge i charmig idyll.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se