Beskrivning

1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!

Drömmer du om ett 1-plans hus på landet med gångavstånd till centrum, pendeltåg och skola kan detta vara huset för dig. I början av vägen mot Söderby och Djursnäs ligger denna välskötta och fina villa i perfekt solläge. Bla vedspis i det nyligen renoverade köket, mysigt att tända en brasa i öppnaspisen med insats, stor praktisk tvättstuga. Härligt uterum med utgång till soldäcket och ett svalkande dopp i poolen! Bastu med relaxavdelning och dusch! Vad mer kan man önska sig?

Allmänt om området

Gångavstånd till: vårdcentral, frisörer, Ösmo centrum med affärer, restauranger, simhall, skola och förskolor, idrottshall, fotbollsplan, ridskola, bad i sjön Muskan. Nära till Körunda Golfbana.

Närservice

Ta en vegetarisk lunch eller go fika på mysiga Ösmo plantshop. Flera andra matställen. Affärer i centrum: Ica och Priskrossaren. Frisörer. Vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Gångavstånd pendeltågstation. Direktbussar till Stockholm med påstigning vid plantshopen.

Övrigt

Flera kommunala förskolor. Montessori skola åk 0-3, Vansta skolan åk 0-9. Tallbacka skolan - under renovering.

Interiörbeskrivning

Välkommen in! Entré/hall med kapprum, i anslutning till hallen finns en gästtoalett. Toaletten och en del av hallen har golvvärme med elslingor. Öppet från hallen hallen mot allrummet med burspråk, mysig öppen spis med insats. Stort lantkök med matplats i burspråk, gott om skåp/förvaringsutrymmen, köket renoverades och byggde om 2010 då även maskinparken byttes ut. I köket finns en vacker fungerande vedspis. Ljust vardagsrum med utgång till det inglasat uterummet med skjutdörrar. Från uterummet når man poolanläggningen samt dörr till solaltan på gaveln. Två sovrum, det ena når man från vardagsrummet det andra från allrummet. Helkaklat badrum renoverat 2008 med klinkergolv och golvvärme (el slingor), här finns vägghängd WC, duschhörna, handfat i kommod, handdukstork, vädringsfönster. Arbetsrum/kontor. Tvättstuga/klädvårdsrum med groventré, linneskåp, och bra avställnings/arbetsytor, klinkergolv med vattenburen golvvärme. Pannrum med CTC luft/vatten panna samt hydrofor. Innanför pannrummet finns ett sovrum/gästrum med vattenburen golvvärme. I den här delen av huset finns det två förråd, varav det ena har igång utifrån.

Övrigt
Större åtgärder på fastigheten av nuvarande ägare sedan förvärvet:
2007 Renovera pannrum och bytt panna till luft/vatten CTC.
2008 Ombyggnation badrum.
2008 Byggt nytt förråd.
2008 Byggt pool.
2010 Nytt kök ink vitvaror.
2010 Byggt om del av garage till tvättstuga.
2012 Byggt om befintligt förråd till bastu och förråd.
2015 Lagt komposit trall på altan och farstukvist.
2016 Lagt plattor framför entrén.
2016 Gjort om uppfart

Enl taxeringen är Boa 134 kvm och Bia 37 kvm

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Nibble 1:42
Adress
Kviglöt 12
Postnummer
14892
Ort
Ösmo

Byggnad

Byggnadsår
1988
Byggnadstyp
1-plansvilla
Boarea
134 kvm
Biarea
37 kvm
Antal sovrum
4
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Luft/vatten värmepump, vattenburet system
Ventilation
Mekanisk
Övriga byggnader
Bastu med relaxavdelning och dusch.
Gästhus med plats för dubbelsäng.
Förråd.
Jordkällare/vinkällare.

Fastighet

Tomtarea
3296 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Rättigheter
Avtalsservitut Utlägga Och Bibehålla Tryckbank Förmån: Officialservitut Väg, 0192-86/5.1 Last: Avtalsservitut: Utlägga Och Bibehålla Tryckbank, 01-IM8-85/41959.1

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 918 000 kr
Markvärde
863 000 kr
Värdeår
1988
Totalt
2 781 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
36 500 kr
Vatten och avlopp
2 136 kr
Sotning
600 kr
Renhållning
2 820 kr
Försäkring
5 516 kr
Total driftkostnad
ca 47 572 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
23 000 kwh

Pantbrev

Totalt
2 658 635 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
29 April 2020
Energiförbrukning
85 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
E
Fakta
  • Antal rum 6 rum varav sovrum 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 134kvm / 37kvm
  • Tomtarea 3296 kvm
ALLA BILDER
1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!1-plansvilla med fantastiskt läge på Söderbyvägen, underbart soldäck med pool!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se