Beskrivning

Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!

Missa inte denna unika möjlighet att förvärva en fastighet på eftertraktade Lilludden på Torö med havsutsikt, omgiven av naturen. Endast stenkast den till den gemensamma bryggan med egen båtplats. Fint läge med en tomt på höjden, plats för flertalet bilar och gästhus med köksdel. Huset har renoveringsbehov, så det finns stor potential att rusta upp befintlig bostad eller förverkliga drömmen om att bygga nytt på den perfekta tomten!

Allmänt om området

På Torö finns mängder av båtklubbar att välja mellan och ofta är det ingen kö att tala om. Det är en trevlig och genuin atmosfär på Torö, till exempel kan du njuta av nybakat bröd eller en god pizza i Torö Lanthandel och på sommaren kan du köpa fisk vid rökeriet precis innan Tottnäsbron.

Närservice

Torö Lanthandel har det mesta man behöver.

Kommunikation

Det går bussar till Torö.

Interiörbeskrivning

Hall/entré med hatthylla, ingång in mot kök med matplats. Köket har goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Träluckor, blått kakel ovanför laminatbänkskiva med nedsänk dubbelho samt spishäll. Låt disken ta tid medan Ni njuter av havsutsikten. Inbyggd ugn och delad kyl/frys. Laminatgolv och äldre tapet med board. Öppen planlösning och steg ner mot allrum med havsutsikt och öppen spis med insats. Originalparkettgolv och utgång till uteplats med eldstad och vacker utsikt.

Helkaklat badrum med stort renoveringsbehov. Kommod, duschkabin, tvättmaskin och mulltoa. Tillbyggnad där det stora sovrummet får ta plats, även fungerande som vardagsrum, beklätt med parkettliknande laminatgolv och mönstrad tapet.

Övre plan är en inredd vind med möjlighet till två sovrum med fönster mot respektive husgavel, ena med havsutsikt.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Storbygården 1:237
Adress
Lilludden 9
Postnummer
14992
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1980
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Boarea
60 kvm
Antal sovrum
1 - 3
Antal rum
4
Fasad
Trä
Fönster
2-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Direkt El, luftvärmepump och eldstad
Övriga byggnader
Gästhus om ca 20kvm med köksdel med spis, mikro och kyl/frys (el finns, avlopp till tank i köket, inget vatten).
Förrådsbyggnad med mulltoa, duschkabin och vedbod (El finns, ej avlopp eller vatten).
Matkällare, pumphus och växthus.

Fastighet

Tomtarea
3608 kvm
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Storbygården GA:4, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Storbygården GA:5 Förmån: Officialservitut Bad-Och Båtplats, 01-TOR-220.2 Förmån: Officialservitut Väg, 01-TOR-220.1 Last: Officialservitut Vattenledning, 0192-10/37.1

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
403 000 kr
Markvärde
1 235 000 kr
Värdeår
1980
Totalt
1 638 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
27 798 kr
Väg/samfällighetsavgift
3 000 kr
Renhållning
2 821 kr
Försäkring
4 638 kr
Total driftkostnad
ca 38 257 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
17 776 kwh

Pantbrev

Totalt
974 500 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
16 April 2020
Energiklass
G
Fakta
  • Antal rum 4 rum varav sovrum 1 - 3
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 60kvm
  • Tomtarea 3608 kvm
ALLA BILDER
Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!Unikt läge på Torö med havsutsikt och båtplats!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se