Beskrivning

1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.

Uppfart med plats för flera bilar samt stort garage med förrådsdel. Dubbla ingångar, varav en groventré via tvättstugan. Hall med plats för hatthylla samt två inbyggda garderober. Äldre badrum direkt till vänster med badkar, WC, handfat och vädringsfönster. Ytterligare separat gästtoalett med WC och handfat.

Tre sovrum med fönster mot entrésidan, varav två större med inbyggda garderober. Här har vissa byggt om storleken på rummen, alternativt använt en del av första rummet för att få in en trapp till en framtida övervåning. Alla tre sovrum har ett vackert originalträgolv med limmad stavparkett.

Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Parkettgolv och vävtapet. Stor öppning mot köket och stora fönsterpartier samt utgång till den trädäckade altanen under tak som ligger i ett rakt västerläge. Här kan ni njuta av sol och ogenerat läge mot den grönskande allmänningen. En lagom stor trädgård med plats för spring och lek.

Kök med matplats och genomgång även från hallen. Blå mönstrad plastmatta och en charmig äldre tapet. Gott om förvaring och bänkytor. Äldre standard, men precis som rester av bostaden, otroligt välvårdat och ombonat. Matplats vid fönster mot baksidan. Spis, fläkt, diskmaskin samt två delade kyl/frys.
Vidare genom gång till tvättstuga och pannrum. Två mindre fönster och plats att hänga av sig arbetskläderna. Tvättmaskin, torktumlare och tvättho.

1-plansvilla med tre sovrum samt en inredningsbar vind för den som behöver utöka. Vackra stavparkettgolv, stort vardagsrum med utgång till altan i ett rakt västerläge. På en lugn gata med baksidan mot den grönskande allmänningen finner ni detta eftertraktade läge. Garage med förrådsdel och stora förvaringsmöjligheter, uppfart med plats för många bilar. Vattenburen värme via elpanna, fiber är installerat. Smidigt med groventré till tvättstugan, samt två toaletter i huset. Anamma ett välvårdat 60-tal, eller väl att sätta din egen prägel på din bostad. Varmt välkommen!

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Sunnerby 1:103
Adress
Nils Löpares väg 33
Postnummer
14871
Ort
Sorunda

Byggnad

Byggnadsår
1967
Byggnadstyp
1-plansvilla
Boarea
97 kvm
Antal sovrum
3
Antal rum
4
Fasad
Trä
Fönster
2-glas
Stomme
Trä
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Elpanna, vattenburet system
Övriga byggnader
Garage med förråd.

Fastighet

Tomtarea
456 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Byggnadsplan Vattenskyddsområde
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Sunnerby GA:3

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
963 000 kr
Markvärde
658 000 kr
Värdeår
1967
Totalt
1 621 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
27 789 kr
Vatten och avlopp
6 370 kr
Väg/samfällighetsavgift
2 000 kr
Renhållning
2 820 kr
Försäkring
3 588 kr
Total driftkostnad
ca 42 567 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
19 260 kwh

Pantbrev

Totalt
358 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
02 Mars 2020
Energiklass
G
Fakta
  • Antal rum 4 rum varav sovrum 3
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 97kvm
  • Tomtarea 456 kvm
ALLA BILDER
1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.1-plansvilla med garage och inredningsbar vind.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se