Beskrivning

Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.

Längst in på en lugn återvändsgatan finner ni denna trivsamma och delvis nyrenoverade villa med ett magiskt läge, garage och hörntomt. Badrum, kök och braskamin i helt nyskick från 2019. Fina trägolv på entréplan och stora öppna sociala ytor där man vid renoveringen 2019 valt att öppna upp mellan kök/matplats/vardagsrum. Fint ljusinsläpp och utsikt över den vackra insjön. Nära till bad och härliga skogspromenader. Oförskämt nära till vår fina golfbana på Nynäshamns Golfklubb vid Körunda, där ni med fördel passar på att njuta av en god måltid eller bokar in er på en SPA-upplevelse... och trots husets lugna läge så kan Ni snabbt promenera både till kommunikationer, mataffär och apotek, samt skola och förskola. Sorunda ridklubb, Ösmo Fotbollsklubb och upplyst motionsspår är några av våra omtyckta aktiviteter med cykelavstånd. Varmt välkommen!

Allmänt om området

Gångavstånd till: vårdcentral, frisörer, Ösmo centrum med affärer, restauranger, simhall, skola och dagis, idrottshall, fotbollsplan, ridskola, bad i sjön Muskan. Nära till Körunda Golfbana.

Närservice

Ta en vegetarisk lunch eller go fika på mysiga Ösmo plantshop. Flera andra matställen. Affärer i centrum: Ica och Priskrossaren. Frisörer. Vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Gångavstånd pendeltågstation. Direktbussar till Stockholm med påstigning vid plantshopen.

Övrigt

Flera kommunala daghem. Montessori skola åk 0-3, Vansta skolan åk 0-9. Tallbacka skolan - under renovering.

Interiörbeskrivning

Välkomnande entré med farstukvist och stor trä däckad altan i sydväst. Underbart läge med skogen som närmsta granne och gångavstånd till bad vid insjön Muskan. Hall med fint ljusinsläpp från två fönster, parkettgolv, en vacker tapet och garderob. Öppning både till kök och vardagsrum som har en trivsam öppen planlösning med nyinstallerad braskamin och stora fönster i två väderstreck. Gott om utrymme för dels soffa och mediacenter (vägg förstärkt för eventuell upphängning av Tv/skärm), men även stort matbord och köksö om så önskas. Nyrenoverade ytskikt och vackra trägolv.
Köket är helt oanvänt sedan renoveringen 2019 och tilltalar med sober smak och stil. Bra förvaring och integrerade vitvaror såsom diskmaskin, stor kyl och frys. Nedsänkt spishäll och ho och inbyggd ugn samt mikro. Fläktkåpa i rostfritt står. Utsikt mot sjön och altandörr ut mot tomten.

Nyrenoverat badrum, även detta från 2019, men vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme (el slingor). WC, takdusch med vikdörrar i glas, kommod med vackert handfat och stor spegel med belysning. Stort insynsskyddat vädringsfönster.
Vägg i vägg med badrummet finner Ni den rymliga tvättstugan med grovingång från den asfalterade framsidan. Tvättmaskin, torktumlare, tvättho, skåp med förvaring och arbetsytor. Stort garage och en asfalterad uppfart med plats för flera bilar.

Två fina sovrum med fönster mot sjösidan, varav ena har altandörr ut till trädgården. Båda med fina ytskikt och parkettgolv. På övervåningen finns ytterligare tre sovrum samt en stor walk-in-closet. Stort allrum som kan nyttjas till barnens spel/TV-rum eller varför inte ett kontor?
Badrum med plastmatta, äldre ytskikt och vitt kakel vid ena sidan. Stort fönster och dusch med ett tresidigt skjutparti. WC, handfat och badrumsskåp.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Pirken 4
Adress
Pirkvägen 7
Postnummer
14835
Ort
Ösmo

Byggnad

Byggnadsår
1979
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Boarea
180 kvm
Antal sovrum
5
Antal rum
7
Fasad
Trä
Fönster
3-glas, några 2-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Elpanna med vattenburet system & braskamin
Ventilation
FTX

Fastighet

Tomtarea
880 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 915 000 kr
Markvärde
770 000 kr
Värdeår
1979
Totalt
2 685 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
22 765 kr
Vatten och avlopp
7 100 kr
Renhållning
1 200 kr
Försäkring
5 500 kr
Total driftkostnad
ca 36 565 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
18 500 kwh
Kommentar
Observera att årskostnad för el kommer inom kort.

Pantbrev

Totalt
1 072 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
06 Februari 2020
Energiklass
F
Fakta
  • Antal rum 7 rum varav sovrum 5
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 180kvm
  • Tomtarea 880 kvm
ALLA BILDER
Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.Badrocksavstånd till ett svalkande dopp.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se