Beskrivning

Ogenerat läge med naturen inpå knuten.

På en återvändsgata i populära Sandvik finner ni detta ogenerade och höga läge med en generöst tilltagen tomt och många möjligheter. Fyra uthus och gott om plats för flertalet bilar eller uppställning av husbil/båt på den övre och undre grusplanen. Hemtrevligt och och kärleksfullt med den murade eldstaden mitt i sällskapsdel. Barnvänligt på många sätt och vis, stor tomt med plats för mycket spring och lek. Tak från 2012. Visst renoveringsbehov. Gångavstånd till badplats och möjlighet till båtplats.

Interiörbeskrivning

Huset har två separata ingångar, varav en välkomnande entré för gäster i söder med trapp upp till farstukvisten. Altandörr med lås och väl inne prytt med ett mörkt klinkergolv samt plats att hänga av sig. Här kommer man direkt i anslutning till sällskapsdelen, ett stort vardagsrum med fönster i två väderstreck och en murad öppen spis med insats som är ett riktigt bra komplement till luftvärmepumpen.
Från vardagsrummet når Ni det första sovrummet, perfekt som barnrum eller kontor. Här med ljust laminatgolv och väggar målade i en vacker nyans. små fönster i två väderstreck.

Från vardagsrummet når Ni även köket, hemmets hjärta, vilket leder vidare till master bedroom. Detta rum har tidigare varit avdelat i två och erbjuder idag gott om plats för dubbelsäng med sängbord. Åtta garderober, fyra på vardera sida, med öppna hyllplan på sidan. Ljust laminatgolv och ljust målade väggar. Fint ljusinsläpp från två fönster som vetter mot den lummiga baksidan.

Matplatsen i köket har fönster mot entrésidan och den stenlagda uteplatsen i sydväst. Arbetskök med skåp och bänkytor på båda sidor. Spis med häll, fläkt och delad kyl/frys. Genomgång till groventrén med en liten hall med väggfast sittbänk och hatthylla. Badrum med stort renoveringsbehov, plastmatta och våtrumstapet. WC, handfat, badrumsskåp och väggfasta hyllor. Sep. duschhörna, tvättmaskin och två små vädringsfönster.

Tomten är en härlig blandning av lättskött naturtomt med bergknallar och grönska, samt barnvänligt med gräsytor och plats för lekhörna. Fyra uthus, varav det ena är en friggebod som använts som gästrum. Litet hus på norra delen av tomten som passa kaninfamiljen perfekt. Flertalet uteplatser som följer solens gång, varav två stenlagda där ena har en fin skiljevägg/vindskydd.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Sandvik 2:145
Adress
Sandvikstvärväg 172
Postnummer
14897
Ort
Sorunda

Byggnad

Byggnadsår
1972
Byggnadstyp
1-plansvilla
Boarea
49 kvm
Antal sovrum
2
Antal rum
3
Fasad
Trä
Fönster
2- och 3-glas
Stomme
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Grundmur
Betonghålsten
Tak
Plåt
Grund
Krypgrund/plintar
Uppvärmning
Direkt El, luftvärmepump och eldstad
Ventilation
Självdrag
Övriga byggnader
Tre uthus som nyttjas som förråd/verkstad. En friggebod som använts som gästrum.

Fastighet

Tomtarea
3226 kvm
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Plan
Byggnadsplan Nybyggnadsförbud
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Sandvik GA:1, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Sandvik GA:2

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
509 000 kr
Markvärde
739 000 kr
Värdeår
1972
Totalt
1 248 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
20 451 kr
Vatten och avlopp
6 032 kr
Sotning
450 kr
Väg/samfällighetsavgift
5 200 kr
Renhållning
1 788 kr
Försäkring
5 947 kr
Total driftkostnad
ca 39 868 kr/år
Antal i hushållet
4
Årlig elförbrukning
11 413 kwh

Pantbrev

Totalt
1 109 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
04 Mars 2020
Energiklass
G
Fakta
  • Antal rum 3 rum varav sovrum 2
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 49kvm
  • Tomtarea 3226 kvm
ALLA BILDER
Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.Ogenerat läge med naturen inpå knuten.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se