Beskrivning

Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.

FAST PRIS! Varmt välkomna till ett naturnära och familjärt hem med påkostade badrum och sobert kök med nyare maskinpark. Tre sovrum och ett allrum till barnen på övre plan som Ni enkelt konverterar till ett fjärde sovrum vid behov. Nyproduktionskänsla då hela huset är nymålat invändigt 2019. Gångavstånd till busshållplats och den fina lekplatsen i området. Högt och bra läge på attraktiva Skivlingsvägen, där barnen kan springa över till kompisarna och leka. Ett fint kedjehus med förråd, carport och grusad uppfart med plats för flera bilar. Trädäckad altan på framsidan med härlig kvällssol och altandörr från köket, samt en grönskande baksidan med syrenhäck, plats för studsmatta och en trädäckad altan delvis under tak.

Allmänt om området

Gångavstånd till: Ösmo centrum med affärer, restauranger, vårdcentral, frisörer, simhall, skola och dagis, idrottshall, fotbollsplan, stor ridskola med privathäst del, Körunda golfbana med hotell och restaurang, bad i sjön Muskan, havet - Rangsta brygga eller ut mot Muskö, bad med vattenruschbana & minigolv mm på Nicksta.

Närservice

Avnjut en god vegetarisk lunch eller go fika på mysiga Ösmo plantshop. Flera andra matställen. Affärer i centrum: Ica och Priskrossaren. Frisörer. Vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Precis utanför området finns busshållplats Gångavstånd pendeltågstation. Direktbussar till Stockholm med påstigning vid plantshopen.

Övrigt

Flera kommunala daghem. Montessori skola årskurs F-3, Vansta skolan F- årskurs 9. Tallbacka skolan - under renovering.

Interiörbeskrivning

Välkomnande entré och hall med genomtänkta lösningar för förvaringen. På högersida finner Ni en helvägg med garderobslösning och skjutdörrar delvis med spegelglas, vilket reflekterar ljuset på ett fint sätt och gör att hallen upplevs större. Rakt fram finns ytterligare förvaring med ett stort förråd, perfekt som klädkammare eller ett lyxigt skafferi till köket.

Köket är ljust och rymmer gott och väl ett stort matbord. Fint kök med skåp hela vägen upp till tak med vita luckor och handtag i rostfritt stål. Svart mosaik ovanför en grå betongliknande laminatbänkskiva med nedfälld ho och spishäll. Inbyggd ugn och mikro i vitt från Simens som smälter in fint i inredningen. Diskmaskin från Siemens 2019 samt stor kyl och frys från Samsung 2018.
Från köket nås tvättstugan via skjutdörr. Grå platsmatta och ljus våtrumstapet. Påkostade maskiner från Samsung, tvättmaskin 9kg 2017 och torktumlare 9kg 2018. Tvättho, hyllplan och smart lösning med väggfast torkställning. Här finns frånluftsvärmepumpen som är kopplad till den vattenburna uppvärmningen i huset.

Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitt kakel. Dusch med vikdörrar i glas och takdusch från 2019. Litet vädringsfönster, WC, handfat och badrumsskåp med spotlights.
Under trappen finns god möjligheter för ytterligare förråd eller kanske en kontorshörna. Vidare möts Ni av stora ljusa fönsterpartier mot den grönskande baksidan och generösa utrymmen för stor soffa och mediacenter. Vardagsrummet rymmer även matbord för den som vill möblera annorlunda. Dubbeldörrar i glas leder Er ut på den trädäckade altanen, delvis under tak. Baksidan är en fröjdefull plats att tillbringa heta sommardagar på då tomten rymmer spring och lek och från altanen ser man bort mot lekplatsen och områdets fina grönytor.

Övre plan rymmer idag tre fina sovrum och ett fjärde kan enkelt skapar av det stora allrummet. Här finna idag en perfekt kombination av kontor och TV-hörna. Kanske en bäddsoffa för långväga gäster.

Master bedroom är stort och luftigt med plats för mer än en dubbelsäng. En behaglig grå ton på väggarna och en mjuk heltäckningsmatta på golvet. Walk-in-closet renoverad 2015 med lyxiga förvaringslösningar och platsbyggd bänk.

De andra två sovrummen används idag som barnrum och har samma sköna heltäckningsmatta. Vitmålade väggar och varsin fondvägg målad i lila respektive blått.
Badrummet uppe är även detta påkostat med ett grått klinkergolv och till barnens stora förtjusning finns här ett badkar. Ljust med vitt kakel och ljusinsläpp från långsmalt fönster. WC, handfat, badrumsskåp med spotlights och stort väggfast skåp för extra förvaring.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Lidatorp 1:107
Adress
Skivlingsvägen 3
Postnummer
14891
Ort
Ösmo

Byggnad

Byggnadsår
2007
Byggnadstyp
2-planskedjehus
Boarea
124 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
5
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Grundmur
Lecasten
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburet system
Ventilation
Mekanisk ventilation, FTX
Övriga byggnader
Vidbyggd carport och fristående förrådsbyggnad.

Fastighet

Tomtarea
315 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Lidatorp GA:1 ändamål: Vägar, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Lidatorp GA:2 ändamål: Radio-tv och/eller tele

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 678 000 kr
Markvärde
476 000 kr
Värdeår
2007
Totalt
2 154 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
15 600 kr
Vatten och avlopp
11 405 kr
Väg/samfällighetsavgift
5 700 kr
Försäkring
6 000 kr
Total driftkostnad
ca 38 705 kr/år
Antal i hushållet
5
Årlig elförbrukning
17 000 kwh

Pantbrev

Totalt
2 185 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
15 September 2014
Energiförbrukning
54 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Fakta
  • Antal rum 5 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 124kvm
  • Tomtarea 315 kvm
ALLA BILDER
Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.Låt barnen växa upp i en lantlig miljö med gångavstånd till kommunikationer.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se