Beskrivning

Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!

Synnerligen trevligt boende med suveränt läge! Påkostat och genomtänkt. Lantkök med vedspis.Braskamin. Carport, gästrum, uterum och bastu.

Interiörbeskrivning

Varmt välkommen till Skogslyckan 10 i Segersängs by! Här bor ni på en lugn återvändsgata med närhet till förskola, pendeltåg och naturen. Bostaden har genomgående en sober färgsättning med ljusa och enhetliga ytskikt. Här finns tre sovrum, ett stort lantkök med vacker vedspis och i biblioteket värmer braskaminen skönt. Dert finns flera stora och härliga sociala ytor där man gärna umgås med familj och vänner. På tomten finns altaner i flera väderstreck samt carport och ett uterum med ljuvlig utsikt över trädtopparna. Tomten som är lättskött är högt belägen med ett fantastiskt solläge och har även inslag av berg.

Välkommen hem till Skogslyckan 10

Entréplan

När man kommer in möts man av en ljus och rymlig hall med vitmålad pärlspont och ett vackert praktiskt blågrått klinkergolv. I direkt anslutning till hallen finns en rymlig klädkammare med bra plats för förvaring.
Köket med generösa arbetsytor och förvaring går i lantlig stil i vitt, blått och ek med vitmålad pärlspont och blårutig tapet. Det finns en platsbyggd sittbänk, vitrinskåp, och "gå in" skafferi med plats för tex kaffebryggare och micro. Vedspisen i köket värmer skönt under hösten och vintern. Fönstret vid arbetsbänken har vidunderlig utsikt mot naturen och trädtopparna. Här finns gott om plats för middagar med familj, släkt och vänner.
Tvättstugan har groventré med genomgång till badrummet. Badrummet går i sober stil, helkaklade väggar i vitt, mörkgrå klinker på golvet och i duschen sitter det sjösten. Handfat i kommod i ek, spegel med belysning. Från köket kommer man vidare in i biblioteket/kaminrummet. Här finns en vacker tapet från Lexington. Braskaminen sprider skön värme och stämning där familjen gärna umgås. Vardagsrummet har liksom övriga rum fina ljusinsläpp från flera väderstreck. Här finns utgång till en stor altan i söderläge med en vägg som vindskydd och markis som skuggar härliga soliga dagar.
Hela entréplanet har golvvärme vattenvärme, enhetliga parkettgolv och innertak i vitlaserad träpanel.

Övreplan

När man kommer kommer upp för trappan finns ett allrum med burspråk med plats för arbetshörna och soffa.
Det finns tre fina sovrum. Masterbedroom har en sober blåvitrandig tapet. I anslutning till sovrummet finns en walk-in- closet som idag används som kontor och klädkammare och rummet har en fantastisk utsikt mot skog och natur. I anslutning till allrummet finns även en klädkammare och ett stort badrum med vitt kakel och ljusgrått klinkergolv. Ett takfönster ger extra ljusinsläpp. Här finns badkar och stor spegel på väggen som ger extra rymd.

Trädgården

Trädgården är lättskött med uppvuxna perenner, syrénberså, buskar och fruktträd. Här finns sittplatser och altaner i olika väderstreck. Börja dagen med frukost på altanen vid uterummet och avsluta dagen på framsidan där man ser solen gå ner över trädtropparna.
För den som vill finns plats för odling.

Uppfart med plats för två till tre bilar.

Nära förskola, pendeltåggstation och påfart till motorvägen .

Ta en kort promenad ut till svamp- och blåbärsskogen. I byns aktivitetsområde finns det fotbollsplan, basket och skateboardramp.
Fårhagen, mitt i byn, väntar på att djuren ska dyka upp igen när våren kommer. Hästgårdar finns det gott om i området. I närbelägna Äggboden köper du ekologiska ägg och ekologiskt kött producerat på gården. Gillar du golf så ligger fina Körunda Golfklubb endast en kort cykeltur bort. Muskan är ett mysigt utflyktsmål, endast 10 minuters cykeltur bort.


Övrig fakta.
Fönster renoverade 2013
Diskmaskin 2014
Tvättmaskin och torktumlare 2015
Renoverade ytskikt i hela huset under 2016
Köksluckor omlackerade och nya handtag 2016
Hus och carport ommålat 2017
Yttertak rengjort 2018
Ommålad tvättstuga samt ekskiva 2018
Altan byttes 2019
Golv lagda på vinden i huset och på utrymmet ovanför carporten.
Flera markiser

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Själv 5:141
Adress
Skogslyckan 10
Postnummer
14840
Ort
Segersäng

Byggnad

Byggnadsår
2006
Byggnadstyp
1 1/2-plans villa
Boarea
158 kvm
Antal sovrum
3
Antal rum
5
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Tak
Betongpannor
Uppvärmning
Vattenburen värme, vedkamin samt (elradiatorer öp)
Övriga byggnader
Uthus 1. Carport med vedbod, förråd. Gästrum med platsbyggd våningssäng perfekt för övernattande gäster. Uthus 2, Inglasat uterum byggt 2015 som är högt beläget utan insyn. Här finns även en stor bastu. En plats där man sitter och njuter av lugnet och utsikten mot naturen. I direkt anslutning till uterummet finns en stor altan som binds samman med den större altanen med en trappa.

Fastighet

Tomtarea
1558 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt och naturtomt. Inslag av berg.
Övrigt
Uppvuxen tomt med träd, fruktträd, buskar, perenner.
Sammanställning uteplats
Uppvuxen tomt med träd, fruktträd, buskar, perenner.
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Själv GA:1

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
2 511 000 kr
Markvärde
928 000 kr
Värdeår
2006
Totalt
3 439 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

Uppvärmning
19 100 kr
Vatten och avlopp
7 800 kr
Sotning
800 kr
Väg/samfällighetsavgift
3 600 kr
Renhållning
2 435 kr
Försäkring
9 000 kr
Övriga kostnader
8 600 kr
Total driftkostnad
ca 51 335 kr/år
Antal i hushållet
4
Årlig elförbrukning
17 500 kwh
Kommentar
övrigt posten avser triple play tv, bredband 100 mb

Pantbrev

Totalt
3 360 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
04 Februari 2020
Energiklass
E
Fakta
  • Antal rum 5 rum varav sovrum 3
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 158kvm
  • Tomtarea 1558 kvm
ALLA BILDER
Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!Synnerligen trevligt boende med suveränt läge!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Anna Ohrgren Åstrand

Anna Ohrgren Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-551948

anna@hushemsodertorn.se