Beskrivning

Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.

Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus modell Spira byggt 2017. Här finns det mesta man kan önska sig. Insynsskyddad altan på baksidan i söder med sol från morgon till kväll. Ljust fint kök från Ballingslöv. Öppet mellan vardagsrum och kök, kamin för mysiga höst och vinterkvällar, utgång till altanen på baksidan. Låga driftkostnader. Nybyggt garage. Huset ligger på en lugn återvändsgata och är perfekt för barnfamiljen. Kort promenad till Ösmo centrum. För den hästintresserade finns Sorunda ridklubb på andra sidan vägen.

Allmänt om området

Gångavstånd till: vårdcentral, frisörer, Ösmo centrum med affärer, restauranger, simhall, skola och dagis, idrottshall, fotbollsplan, ridskola, bad i sjön Muskan. Nära till Körunda Golfbana.

Närservice

Ta en vegetarisk lunch eller go fika på mysiga Ösmo plantshop. Flera andra matställen. Affärer i centrum: Ica och Priskrossaren. Frisörer. Vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Gångavstånd pendeltågstation. Direktbussar till Stockholm med påstigning vid plantshopen.

Övrigt

Flera kommunala daghem. Montessori skola åk 0-3, Vansta skolan åk 0-9. Tallbacka skolan - under renovering.

Interiörbeskrivning

Välkommen in!
Rymlig hall med trappa till övre plan stor garderob med skjutdörrar, öppet mot vardagsrum, Contura kamin i vardagsrum, utgång till altan på baksidan av huset. Öppet mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet kan med fördel delas av till ytterligare ett sovrum om det finns behov av det. Idag finns det ett sovrum på entréplan med vitmålade väggar och parkettgolv. Köket från Ballingslöv har vita högblanka luckor, vitt kakel vid arbetsytorna, induktionshäll, kyl och frys från Siemens, diskmaskin, spisfäkt. Utgång från köket vid gaveln till den sammanbyggda altanen på baksidan. Helkaklad WC/dusch med klinker och golvvärme. Tvättstuga med groventré, tvättmaskin och torktumlare från Electrolux.

Övre plan med stort allrum/lekrum, takfönster, vitmålade väggar och tak, parkettgolv. Här finns tre bra sovrum med parkettgolv, vitmålade väggar och tak, parkettgolv. Badrummet är inte färdigställt på övre plan, här finns även möjlighet till bastu om man önskar.

Övrigt:
Golven är genomgående trestavs ekparkett från Kährs, entréplanet har golvvärme, övre plan har radiatorer.

https://hjaltevadshus.se/hus/spira-168/

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Vansta 5:633
Adress
Stigbygeln 2
Postnummer
14892
Ort
Ösmo

Byggnad

Byggnadsår
2017
Byggnadstyp
2-plansvilla
Boarea
168 kvm
Antal sovrum
4 - 5
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
Isolerglas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Ventilerad krypgrund
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump med återvinning (Nibe F730)
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Övrigt om byggnaden
Ett badrum ( övre plan) ej färdigställt.
Övriga byggnader
Garaget är ej helt färdigställt.

Fastighet

Tomtarea
607 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Plan
Detaljplan (2009-06-10)
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Vansta GA:9

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
2 358 000 kr
Markvärde
712 000 kr
Värdeår
2017
Totalt
3 070 000 kr

Driftkostnader

El
20 500 kr
Vatten och avlopp
6 500 kr
Väg/samfällighetsavgift
3 000 kr
Renhållning
1 564 kr
Försäkring
8 000 kr
Övriga kostnader
6 720 kr
Total driftkostnad
ca 46 284 kr/år
Antal i hushållet
5
Årlig elförbrukning
11 000 kwh
Kommentar
Övrigt är fiber som finns idag 100 mb + Tv paket stor för totalt 6720:-/år

Pantbrev

Totalt
3 278 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
24 September 2019
Energiförbrukning
58 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
B
Fakta
  • Antal rum 6 rum varav sovrum 4 - 5
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 168kvm
  • Tomtarea 607 kvm
ALLA BILDER
Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.Välkommen till ett ljust och trevligt Hjältevadshus.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se