Beskrivning

Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!

Allmänt om området

Gångavstånd till: Ösmo centrum med affärer, restauranger, vårdcentral, frisörer, simhall, skola och dagis, idrottshall, fotbollsplan, stor ridskola med privathäst del, Körunda golfbana med hotell och restaurang, bad i sjön Muskan, havet - Rangsta brygga eller ut mot Muskö, bad med vattenruschbana & minigolv mm på Nicksta.

Närservice

Avnjut en god vegetarisk lunch eller go fika på mysiga Ösmo plantshop. Flera andra matställen. Affärer i centrum: Ica och Priskrossaren. Frisörer. Vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Precis utanför området finns busshållplats Gångavstånd pendeltågstation. Direktbussar till Stockholm med påstigning vid plantshopen.

Övrigt

Flera kommunala daghem. Montessori skola årskurs F-3, Vansta skolan F- årskurs 9. Tallbacka skolan - under renovering.

Interiörbeskrivning

Välkomnande entré med farstukvist. Hall med plastmatta och tapet, plats för hatthylla/krokar och trapp som leder er upp till övre plan. Här uppe finner ni en stor övre hall, ett allrum perfekt som kontor eller som barnens egna TV-rum. En mysig atmosfär och fint ljusinsläpp från flera fönsterpartier. Träpanel, mönstrad tapet och blå heltäckningsmatta. Tegel där murstocken kommer upp.
Två sovrum har snedtak med träpanel, heltäckningsmatta, mönstrad tapet och varsin balkongdörr ut till balkongen under tak som ligger i ett härligt västerläge, en avkopplande plats. På andra sidan ligger sovrum 3 med ljustapet och brun heltäckningsmatta, samt ett stort badrum med plastmatta och våtrumstapet. WC, stor dubbelkommod med extra skåp och ovanliggande förvaring samt en separat duschhörna.

Entréplan med tre sovrum, vardagsrum och kök. Det största sovrummet har flertalet inbyggda garderober, alla sovrummen är beklädda med ljus plastmatta och ljus tapet. Kaklat badrum med plastmatta, WC, kommod, skåp, badkar och vädringsfönster.
Rymligt vardagsrum med parkettgolv, ljusa ytskikt och öppen spis. Stora fönsterpartier och altandörr. Kök med plats för stort matbord och gott med förvaring och arbetsyta. Stor kyl och frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin. Från köket når Ni en passage dels till groventrén och den trädäckade uteplatsen i väster, dels genomgång och trapp ner till källarplan.

Källarplan med tapetserad hall, flertalet förrådsutrymmen och ett rymligt rum med litet fönster innanför pannrummet där det idag finns en liten verkstadsdel och där oljetanken står. Gillestuga med klädda väggar, heltäckningsmatta och små fönster. En perfekt våning för den egna företagaren med gott om utrymme för verksamhet och förvaring.

Observera att det finns bristfälligt med information kring fastigheten då det ägs av ett dödsbo, varför fastigheten kommer att säljas med en s.k. ”friskrivningsklausul”.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Soldaten 17
Adress
Trastvägen 6
Postnummer
14834
Ort
Ösmo

Byggnad

Byggnadsår
1967, Ombyggt 1978
Byggnadstyp
1½-plansvilla med källare
Boarea
164 kvm
Biarea
103 kvm
Antal sovrum
6
Antal rum
9
Fasad
Tegel & träpanel
Fönster
2-glas
Stomme
Betong/trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta/källare
Uppvärmning
Vattenburet uppvärmningssystem med kombipanna (el/olja) & luft/luftvärmepump

Fastighet

Tomtarea
707 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan
Rättigheter
Samfällighet: Nynäshamn Soldaten S:2, Samfällighet: Nynäshamn Soldaten S:3

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 425 000 kr
Markvärde
725 000 kr
Värdeår
1972
Totalt
2 150 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
35 677 kr
Vatten och avlopp
6 845 kr
Sotning
244 kr
Renhållning
2 012 kr
Försäkring
3 960 kr
Total driftkostnad
ca 48 738 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
21 468 kwh
Kommentar
Nätbolag el: Ellevio (17.629kr/år).
Elleverantör: Kraftringen (18.048kr/år).
VA: Vattenförbrukning ca 30 kubik/år.
SRV: Renhållning sker med 14 dagars tömning.
Sotning: Sotning utförs v.4:e år, Brandskyddskontroll vart 6:e år (obs. att en brandskyddskontroll bör göras av eldstaden innan den tas i bruk).

Pantbrev

Totalt
371 900 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
05 November 2020
Energiklass
E
Fakta
  • Antal rum 9 rum varav sovrum 6
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 164kvm / 103kvm
  • Tomtarea 707 kvm
  • Byggnadsår 1967, Ombyggt 1978
ALLA BILDER
Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!Trivsam villa med hörntomt och garage i länga!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se