Beskrivning

Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!

Välkomna till Valstavägen 19, här i ett barnvänligt och naturnära område med ett svårslaget läge och sol från morgon till kväll! Här finner Ni en fin och påkostad 1½-plansvilla med 3 r.o.k. och potentialen till ca 7 r.o.k. genom att inreda övervåningen. Väl tilltagen uppfart med plats för flera bilar, husvagn och/eller förvaring av båt samtidigt. Se över möjligheterna till att bygga ett garage, Attefallshus, köksträdgård m.m. Kanske ett framtida generationsboende? (Se bifogad detaljplan).
Möjligheterna är många och mycket är redan gjort! Bli bortskämd med den generösa altanen med nerfällda spotlights som löper längs entrésida och gavel i sydvästläge. Njut av utsikt över natur och härliga trädtoppar, fina upplysta promenadstråk och nära till Grindsjön för ett svalkande dopp! Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information!

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Grödby 1:49
Adress
Valstavägen 19
Postnummer
14896
Ort
Sorunda

Byggnad

Byggnadsår
2017
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Boarea
101 kvm
Biarea
53 kvm
Antal sovrum
2 - 7
Antal rum
3
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburet system
Ventilation
F (Mekanisk frånluft)

Fastighet

Tomtarea
1677 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan Vattenskyddsområde
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Grödby GA:7 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Grödby GA:8 ändamål: Grönområden

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 564 000 kr
Markvärde
1 116 000 kr
Värdeår
2017
Totalt
2 680 000 kr

Driftkostnader

El
16 136 kr
Vatten och avlopp
7 756 kr
Väg/samfällighetsavgift
5 825 kr
Renhållning
1 900 kr
Försäkring
5 421 kr
Total driftkostnad
ca 37 038 kr/år
Antal i hushållet
4
Årlig elförbrukning
8 998 kwh
Kommentar
El är inkl uppvärmning.

Pantbrev

Totalt
3 250 000 kr

Energideklaration

Utförd
Beställd
Fakta
  • Antal rum 3 rum varav sovrum 2 - 7
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 101kvm / 53kvm
  • Tomtarea 1677 kvm
ALLA BILDER
Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!Drömvilla i barnvänligt och naturnära område med fantastiska möjligheter!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se