Beskrivning

Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!

Interiörbeskrivning

Varmt välkomna ska ni vara till Videgatan 17 och dess fantastiska läge. Välkomnande entré och hall med kapprum. Plats att hänga av sig, luft/luft-värmepump och klädkammare. Renoverat badrum från 2012 med fin plastmatta och våtrumstapet. Dusch med fast vägg i glas, handdukstork, WC (2020), kommod, badrumsskåp med spegel och stort vädringsfönster.
Från hallen har det tidigare funnits en ingång till ett sovrum, där de två gamla rummen nu är omgjort till ett stort master bedroom med ingång under trappen. Här med två stora fönsterpartier mot den grönskande baksidan och två inbyggda garderober med överskåp. Plats för diverse möblemang, kanske att kombinera sovrum med kontor, eller dela av igen till två separata rum.

Underbart charmigt kök med generösa arbetsytor och förvaring samt plats för att duka långbord. Rummet ligger i vinkel med fönster i två väderstreck och har tidigare varit avdelat till ett separat sovrum. Idag är den ingången från vardagsrummet igensatt och kan man så vill man definitivt behålla denna härliga rymd i köket. En fröjd att laga mat tillsammans, baka och umgås. Vita köksluckor, mönstrat kakel, stor kyl, spis med häll och spisfläkt.
Genomgång till tvättstuga med ytskikt från 2012 och grovingång via altandörr mot entrésidan. Fastbyggd förvaring och städskåp. Tvättho, tvättmaskin, stor frys, varmvattenberedaren och elpannan som är kopplad mot det vattenburna uppvärmningssystemet i huset.

Rymligt vardagsrum med plats för både soffa, mediacenter och matsalsbord. Fönster i två väderstreck, fint stavparkettgolv och utgång till uterummet. Här med både fast fönsterparti med vackra gamla handblåsta och spröjsade fönster, samt skjutpartier längs med hela långsidan samt vid båda utgångarna.

Övre plan är en inredd vindsvåning som idag rymmer två fina sovrum med fönster mot varsin husgavel, plastmatta och tapet. På samma våning finns en klädkammare med vidare genomgång till ena kattvinden samt en liten toalett med ytskikt från 2012 och inredning från 2020. WC, kommod och spegel. Takfönster ovanför trappen ger ett fint ljusinsläpp till den övre hallen.

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Tärnan 14
Adress
Videgatan 17
Postnummer
14950
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1966
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Boarea
125 kvm
Antal sovrum
3 - 5
Antal rum
4
Fasad
Trä
Fönster
Fönster med isolerglaskassetter 2012
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Vattenburet uppvärmningssystem med elpanna & luft/luftvärmepump
Övriga byggnader
Garage med vidbyggt förråd/verkstad.
Växthus.

Fastighet

Tomtarea
1315 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Tomtindelning Stadsplan

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 314 000 kr
Markvärde
1 513 000 kr
Värdeår
1966
Totalt
2 827 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
23 000 kr
Vatten och avlopp
5 156 kr
Renhållning
2 821 kr
Försäkring
5 732 kr
Övriga kostnader
1 000 kr
Total driftkostnad
ca 37 709 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
18 780 kwh
Kommentar
Övrigt = avser en ungefärlig avgift för när ägaren har anlitat utomstående för snöröjning av väg/uppfart.

Pantbrev

Totalt
600 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
30 September 2020
Energiklass
F
Fakta
  • Antal rum 4 rum varav sovrum 3 - 5
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea 125kvm
  • Tomtarea 1315 kvm
ALLA BILDER
Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!Fantastiskt läge med havsglimt och hörntomt!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se