Beskrivning

Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns flera fina lekparken och bara några minuter bort finns Nynäshamns Skateramp. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Entré, välkommen in i den rymliga och renoverade hallen, här är det lätt att sitta och prata när gästerna kommer och går, klinker vid entrén i övrigt grått laminatgolv, denna del har vattenburen golvvärme. Rakt fram finns ett renoverat och fint badrum med duschhörna, WC och handfat. I duschen och vid handfatet är det vitt kakel på väggen, i övrigt en tidlös målad pärlspont, klinkergolv med golvvärme (el). Stort hobbyrum om ca 18 kvm, kankse hemmagym eller hemmabio.Tvättstuga/klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare, tvättho, här finns även en duschkabin, gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor. Innanför tvättstugan finns ett rum med egen ingång, används idag som groventré, perfekt om man har hund eller kanske till barnvagnen. Dessa båda utrymmen har klinkergolv.
I suterrängdelen finns ytterligare en entré med hall, parkettgolv, garderober och klädkammare, två fina sovrum med parkettgolv, det ena med separat utgång. Stort allrum, öppen spis med insats, parkettgolv. Pentry med avloppsanslutning i golvet, perfekt att göra iordning om man önskar ett generationsboende, tonårsdel, uthyringsdel, firman hemma. Matkällare. Pannrum med Nibe bergvärmepanna bytt 2018.

Övre plan:
I trapphuset sitter en luftvärmepump, perfekt vid varma sommardagar att kyla ner luften och på vintern för att snabbt få upp värmen som stöd till den suveräna bergvärmeanläggningen. Hallen är öppen mot köket med fantastiska arbetsytor, utgång till altanen på framsidan med härlig kvällssol. Vardagsrummet är även det öppet mot kök och har ett vackert burspårk på gaveln mot Hamnvik, här kan man sitta och njuta av utsikten mot Hamnvik och den underbara naturen. I vardagsrummets ena del finns en öppenspis med insats för mysiga höst och vinterkvällar. Från vardagsrummet når man altanen via två separata utgångar.
Stort sovrum med parkettgolv, praktiskt precis utanför rummet finns en klädkammare. Sovrum, detta med egen utgång till altanen, här finns en klädkammare samt ett dressingroom med access till badrummet. Stort renoverat badrum med bubbelbad och dusch, dubbla handfat och WC, vitt kaklade väggar och klinker med vatteburen golvvärme.

Övrigt:
Fiber indraget
Verisure larm finns att överta om man önskar.
Garage i länga, går även att parkera utanför huset.
Huset har genomgått stora renoveringar under de senaste åren, bl a köket ombyggt 2016 med vitvaror utbytta. Badrum öp renoverat 2016-17.
Areal enl taxeringen boa 236 kvm bia 9 kvm

Fakta om bostaden

Hustyp
1-familjs friliggande villa
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Krickan 5
Adress
Videgatan 57
Postnummer
14950
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1978, Ombyggt 1997
Byggnadstyp
2-plansvilla
Boarea
277 kvm
Biarea
18 kvm
Antal sovrum
5
Antal rum
7
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Lackerad plåt
Grundmur
Lecasten
Tak
Betongpannor
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Bergvärme/ved/luftvärmepump
Övriga byggnader
Garage i länga
Bastu om ca 9,9 kvm

Fastighet

Tomtarea
943 kvm
Tomttyp
Trädgårds/naturtomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Tomtindelning Stadsplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Krickan GA:1

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
3 082 000 kr
Markvärde
1 379 000 kr
Värdeår
1982
Totalt
4 461 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
28 000 kr
Vatten och avlopp
8 400 kr
Sotning
650 kr
Väg/samfällighetsavgift
2 000 kr
Renhållning
1 950 kr
Försäkring
7 755 kr
Total driftkostnad
ca 48 755 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
20 000 kwh

Pantbrev

Totalt
1 000 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
04 Augusti 2015
Energiklass
B
Fakta
  • Antal rum 7 rum varav sovrum 5
  • Hustyp 1-familjs friliggande villa
  • Boarea/Biarea 277kvm / 18kvm
  • Tomtarea 943 kvm
  • Byggnadsår 1978, Ombyggt 1997
ALLA BILDER
Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!Fantastiskt läge med havsutsikt på återvändsgata!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se