Beskrivning

Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Rymlig hall med tre garderober och plats för hatthylla. Helkaklat badrum direkt till höger med ljust kakel och klinker med golvvärme. Dusch med vikdörrar i glas, handdukstork, WC, kommod, badrumsskåp, linneskåp och egen tvättmaskin och torktumlare.

Fint kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrummet. Fönster i två väderstreck och fint ekparkettgolv genomgående med alla rum. Köket är renoverat 2019 med ny bänkskiva, matchande skiva ovanför arbetsytorna, ny disko, blandare, diskmaskin, fläkt, ugn och spishäll, samt målade luckor i en grå nyans. Stor kyl och frys.

Sovrum med tre garderober och plats för en dubbelsäng. Utgång till den inglasade balkongen via balkongdörr i helglas. Trägolv och skjutbara glaspartier med rullgardiner.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Apoteksgatan 1
Förening
HSB Brf Måsen i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2237-1-20-4
Postnummer
14930
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 721 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband & bostadsrättsförsäkring

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
HSB Brf Måsen i Nynäshamn
Varav hyresrätter
0

Byggnad

Byggnadsår
2007
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
57 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Förrådet som tillhör lägenheten ligger högst upp i huset. Det finns cykelförråd och ett bibliotek/konferensrum i huset, båda med anslutning mot parkeringen. Det finns även en tvättstuga som ligger på Apoteksgatan 5.

Våning/Hiss

Hiss
Ja
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
5 700 kr
Försäkring
2 712 kr
Total driftkostnad
ca 8 412 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Försäkring: Obs. att BR-tillägg ingår i avgiften.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
18 December 2019
Energiklass
D
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 57kvm
  • Månadsavgift 4 721 kr Inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband & bostadsrättsförsäkring
ALLA BILDER
Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!Gaveltvåa med centralt läge, hiss och inglasad balkong i sydväst!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se