Beskrivning

Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!

Bekvämt boende med närhet till allt vad centrum har att erbjuda. Ljus och fin lägenhet i en av Nynäshamns bästa förening. Två stora sovrum. Helkaklat badrum med klinkergolv. Enhetligt golv i hela lägenheten. Balkong i söder mot Centralgatan. Låg månadsavgift. Bredband ingår i avgiften.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Rymlig hall med ljus tapet samt vackert mönstrad fondvägg. Praktiskt med en klädkammare för skor och ytterkläder i anslutning till entrén. I hallen finns flera garderober varav en garderob är omgjord och den rymmer tvättmaskin och torktumlare. Kök med matplats, blå mosaik ovanför arbetsytorna, ljus arbetsbänk, släta ljusa skåpluckor. Stort vardagsrum med plats för både matgrupp/matsalsbord och sittgrupp/hörnsoffa, vitmålade väggar, utgång till balkongen i söder. Badrummet har helkaklade väggar i vitt med bård, mosaikgolv i röda nyanser. Sovrum med grå tapet samt fondvägg med naturmotiv, garderober med spegelskjutdörrar. Sovrum med vitmålade väggar. Hela lägenheten har genomgående ljusa laminatgolv.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Centralgatan 10 B
Förening
Hsb Brf City I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2210-1-17-4
Postnummer
14932
Ort
Nynäshamn
Månadsavgift
2 832 kr Ink Värme, v/a, bredband, bostadsrättstillägg

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf City I Nynäshamn
Antal lägenheter
26
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
6
TV och bredband
Com hem
Renoveringar utförda och planerade
Föreningen har gjort stamspolning 2016.
OVK besiktning och efterföljande åtgärder har genomförts.
Besiktning av garage och fasad har utförts och åtgärder kommer ske under 2019.
Innergården kommer att ses över och uppdateras.
Filmning av stammar i källaren kommer göras 2019.
Stambyte utförs löpande efter behov.
Parkering
Kö till parkering.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Apotekaren 1 i Nynäshamn kommun vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Föreningens byggnader uppfördes år 1962.
Föreningen har ingen planerad avgiftshöjning.

Byggnad

Byggnadsår
1962, ombyggt 2008
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
79 kvm
Antal rum
3
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Två källarförråd finns. Ett lite sörre om ca 5-6 kvm och ett mindre tidigare matkällare.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
3 500 kr
Försäkring
1 000 kr
Total driftkostnad
ca 4 500 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
2 112 kwh

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
16 December 2008
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 79kvm
  • Byggnadsår 1962, ombyggt 2008
  • Månadsavgift 2 832 kr Ink Värme, v/a, bredband, bostadsrättstillägg
ALLA BILDER
Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!Bo mitt i centrala Nynäshamn i en av kommunens bästa förening, balkong i söder!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se