Beskrivning

Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med plats för hatthylla, beklätt med ett grått klinkergolv och nymålade vita väggar som är genomgående i hela lägenheten. Ny el i lägenheten med elskåp i hallen. Inbyggd förvaring och vitrinskåp. Två väl tilltagna sovrum till vänster, båda med stora garderober och trestavigt ekparkettgolv. Det större sovrummet har fönster mot den lugna innergården och det andra ut mot husgaveln.

Ett ljusare trestavigt ekparkettgolv flyter på genom de sociala ytorna, verkligen en plats för härligt umgänge och sociala stunder. Matsal vid fönster mot husets gavel, där ett tredje sovrum tidigare funnits. Öppning mot vardagsrummet och genomgång runt kök och hall. Luftiga ytor med gott om utrymme för stor soffgrupp och mediacenter. Utgång till balkongen i som ligger mot sydost och Fredsgatan. Självklart har man även tillgång till föreningens fina innergård med stenlagd uteplats och stort uterum.

Topprenoverat kök från 2017 i en klassisk tidlös stil. Vita luckor och vitt kakel ovanliggande en mörk laminatbänkskiva liknande sten, med nedfälld diskho och spishäll. Fläkt, inbyggd ugn, diskmaskin och delad kyl/frys. Matplats vid fönster som vetter ut mot Fredsgatan.

Helkaklat badrum från 2012 med sobra materialval i vitt och grått. Smart planlösning med vägghängd WC, kommod, badrumsskåp och hyllplan, samt en separat duschplats med vikdörrar i glas. Spotlights, handdukstork och golvvärme.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Centralgatan 10C
Förening
Hsb Brf City I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2210-1-7-6
Postnummer
14932
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
3 283 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband 300 Mbit via ComHem

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf City I Nynäshamn
Antal lägenheter
26
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
6
TV och bredband
Com hem
Renoveringar utförda och planerade
Föreningen har gjort stamspolning 2016.
OVK besiktning och efterföljande åtgärder har genomförts.
Besiktning av garage och fasad har utförts och åtgärder kommer ske under 2019.
Innergården kommer att ses över och uppdateras.
Filmning av stammar i källaren kommer göras 2019.
Stambyte utförs löpande efter behov.
Parkering
Kö till parkering.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Apotekaren 1 i Nynäshamn kommun vilken man upplåter lägenheter och lokaler. Föreningens byggnader uppfördes år 1962.
Föreningen har ingen planerad avgiftshöjning.

Byggnad

Byggnadsår
1962
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
83.5 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
2
Våning
2
Kommentar Våningsplan
Två trappor, ingång port 10B & genomgång till port 10C via innergård.

Driftkostnader

El
1 860 kr
Försäkring
4 728 kr
Total driftkostnad
ca 6 588 kr/år
Antal i hushållet
2

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
17 December 2019
Energiklass
D
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 83.5kvm
  • Månadsavgift 3 283 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband 300 Mbit via ComHem
ALLA BILDER
Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!Totalrenoverad gavellägenhet, 4:a omgjord till 3:a med låg avgift i populär BRF!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se