Beskrivning

Rustik känsla med trägolv och högt i tak.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkomnande hall med garderob, plats för hatthylla och inbyggd spegel. Spotlights i tak och vackra stavparkettgolv genomgående med köket. Stort ombyggt kök från 2008 med matplats och fönster mot den lugna innergården, där man riktigt kan njuta en varm sommardag med grillen igång.
Stor öppning mellan hall/kök som ger en möjlighet till god kontakt med gästerna i vardagsrummet medan grytan kokar på spisen. Otroligt bra förvaring och maskinpark i rostfritt stål. Inbyggd ugn och mikro, delad kyl/frys och fläktkåpa ovanför spishällen. Grått kakel och bänkskiva i massiv ek med nedsänkt dubbelho. Köksluckor i ek och integrerad diskmaskin.

Rymligt sovrum med tre inbyggda garderober. Smårandig vit/beige tapet och en plastmatta liknande parkettgolv. Lyxigt helkaklat badrum i beiga nyanser med WC, handfat, spegel, fasta hyllor och jacuzzi.

Trivsamt vardagsrum med burspråk och utgång till trädäckad balkong med kvällssol och nyinstallerad markis. Parkettgolv och en sober bredrandig tapet i vitt/beige kulör.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Centralgatan 26A
Förening
Brf Bergkastellet
Lägenhetsnummer
26
Postnummer
14932
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 324 kr inkl. värme, VA & kabel-TV

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Bergkastellet
Antal lägenheter
35
Varav hyresrätter
0
Parkering
17 st p-platser med eluttag, separat kö.

Byggnad

Byggnadsår
1951, ombyggt 2006
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
56.5 kvm
Antal rum
2
Fönster
2-glas + 1-glas kopplade, och 2-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Övrigt om byggnaden
2019 - renoverat fasad/balkonger och satt ett extra glas på fönsterna mot Centralgatan.
2006 - stambyte, renoverat tvättstugan, installerat bergvärme.

Läs gärna mer på föreningens hemsida: http://bergkastellet.se/

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
3

Driftkostnader

El
1 700 kr
Total driftkostnad
ca 1 700 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
2 200 kwh

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
28 Mars 2008
Energiförbrukning
71 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 56.5kvm
  • Byggnadsår 1951, ombyggt 2006
  • Månadsavgift 4 324 kr inkl. värme, VA & kabel-TV
ALLA BILDER
Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.Rustik känsla med trägolv och högt i tak.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se