Beskrivning

Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med plats för hatthylla, ljus tapet och fint trestavigt ekparkettgolv som löper vidare ut vid vardagsrum och matplats. Liten toalett med WC och handfat direkt till vänster från hallen. Stor walk-in-closet med generösa förvaringsmöjligheter. Tre fina sovrum som ligger på rad till höger i lägenheten, alla med fönster ut mot Centralgatan. Det första sovrummet är beklädd med en brun plastmatta och ljus tapet, det två andra med parkettliknande plastmatta på golvet. Master bedroom har ett fint litet burspråk med utsikt bort mot Svandamsparken.

Härliga öppna ytor där det är en fröjd att kunna duka långbord när hela familjen är på besök. Vardagsrummet har gott om plats för både matsalsmöbel och soffa med mediacenter. I vinkel mot köket finns även en rymlig matplats med stora fönsterpartier. Utgång till en mysig inglasad balkong med utsikt mot de grönskande omgivningarna och havsglimt ner mot båthamnen. Njut av Ert centrala boende med hiss och gångavstånd till allt ni kan tänkas behöva.
Kök med genomgång både mot vardagsrummet och matplatsen. Köksdelen är praktiskt nog beklätt med plastmatta på golvet. Vitt kakel, vita köksluckor och utrustad maskinpark med stor kyl och frys, spis med häll, fläkt och en diskmaskin från 2020. Städskåp och goda förvaringsmöjligheter.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Centralgatan 2C
Förening
HSB Brf Rodret Nr 10 i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2226-1-25-3
Postnummer
14932
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
7 228 kr inkl. värme, VA, BR-tillägg samt kabel-TV, telefon- och internetabonnemang via Telenor

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
HSB Brf Rodret Nr 10 i Nynäshamn
Antal lägenheter
34
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
TV och bredband
Kabel TV och bredband. Telenor telefon- och internetabonnemang ingår i avgiften.
Renoveringar utförda och planerade
Under 2019 har föreningen bytt ut alla gamla friskluftsventiler i alla lägenheter, samt köpt in paviljong, utemöbler och elgrill.
Föreningen har tidigare renoverat tvättstugan som är belägen i port 2c. Man har även utfört byte av kranar i schakten till lägenheterna och byte av kranar till elementen i alla badrum.
För mer info se föreningens senaste årsredovisning eller besök deras hemsida: https://www.hsb.se/sodertorn/brf/rodret/valkommen-till-brf-rodret/
Parkering
Separat kö till föreningens 24st garageplatser och 4st P-platser.

Byggnad

Byggnadsår
1986
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
97.5 kvm
Antal rum
4
Fönster
2-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
- Miljöstuga på gården.
- Källsortering av sopor.
- Gemensam tvättstuga i samma port.
- Kall- och varmförråd.
- Gästrum.

Våning/Hiss

Hiss
Ja
Totalt antal våningar
5
Våning
3

Driftkostnader

El
1 700 kr
Försäkring
4 200 kr
Total driftkostnad
ca 5 900 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
Föreningen har enhetsmätning på elen, vilket innebär ett gemensamt elavtal och en debitering på samma avi som för avgiften till föreningen.

Energideklaration

Utförd
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 4 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 97.5kvm
  • Månadsavgift 7 228 kr inkl. värme, VA, BR-tillägg samt kabel-TV, telefon- och internetabonnemang via Telenor
ALLA BILDER
Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!Välplanerad genomgångslägenhet med inglasad balkong och hiss!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se