Beskrivning

2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.

Varmt välkomna till denna totalrenoverade 3:a i centrala Nynäshamn. Ett stenkast från kommunikationer, mataffär och butiker finner Ni denna fantastiska gavellägenhet högst upp i huset med ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Kök, badrum och ytskikt är renoverat i sober stil och med påkostade materialval. Balkongen har föreningen byggt ut och glasat in 2017.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Totalrenoverad 3:a från 2018, ombyggd från en 2:a, minutiöst planerad - in i minsta detalj - med en arkitektritad planlösning och känsla för trivsel! Väggarna är spacklade och målade, elen är omdragen, materialvalen är påkostade... Välkommen in!

Hall med stor garderob med skjutdörrar, vitmålade väggar och ett magiskt (extra tåligt) laminatgolv liknande ett rustikt trägolv som sträcker sig in i vardagsrum/kök. Välkommen in i en riktigt trivsam sällskapsdel med öppen planlösning och ljusinsläpp från två väderstreck. Här får NI plats med en stor matgrupp, soffa och mediacenter. Toppmodernt kök från 2018 med inbyggd ugn/mikro-kombi och kaffemaskin. Mörk laminatskiva med limmad diskho (25 års garanti) och en väggplatta i samma mönster. Nedfälld spishäll och fläkt. Kyl och frys från 2014. Vita köksluckor i Off White, samma fantastiska golv som i hallen och spotlights i taket.

Intill kök/matplats finner ni det första sovrummet som har fönster mot föreningens lugna innergården och lekplatsen. Fint laminatgolv och vitmålade väggar. Sovrum nr två ligger bortanför vardagsrummet och har parkettgolv samt vitmålade väggar. Fönster samt utgång mot balkongen, vilket föreningen har byggt ut och glasat in 2017. Härligt läge högst upp gavel med solen i väster och ett träd som ger en del skugga och insynsskydd. Heltäckande matta och eluttag finns.

Vid hallen ligger det helkaklade badrummet med WC, kommod, badrumsskåp, handdukstork och badkar med regndusch och skärmvägg i glas. Spotlights i taket och massiv ljusisolerad dörr.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Centralgatan 34A
Förening
HSB Brf Oxen i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2208-1-25-4
Postnummer
14932
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 904 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband (100Mbit) & ip-telefoni samt enhetsmätning på elen

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
HSB Brf Oxen i Nynäshamn
Antal lägenheter
54
Varav hyresrätter
0
Parkering
Sep. kö till P-plats

Byggnad

Byggnadsår
1960, ombyggd 2000
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
60 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme & solenergi

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
3

Driftkostnader

El
2 640 kr
Försäkring
1 440 kr
Total driftkostnad
ca 4 080 kr/år
Antal i hushållet
4

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
16 September 2008
Energiförbrukning
144 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 60kvm
  • Byggnadsår 1960, ombyggd 2000
  • Månadsavgift 4 904 kr inkl. värme, VA, kabel-TV, bredband (100Mbit) & ip-telefoni samt enhetsmätning på elen
ALLA BILDER
2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.2:a omgjord till 3:a på ett yteffektivt sätt.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se