Beskrivning

Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!

Omgjord och renoverad från grunden, noga planerat in i minsta detalj. Välkomna till detta högklassiga och topprenoverade boende i en trygg och välmående förening hos HSB. Med havsutsikt och balkong i söder, till och med en havsglimt när du sitter i sängen med morgonkaffet, har Ni något få förunnat. Högst upp på en lugn gata, och gångavstånd till allt du behöver. Badrum med helvägg i glas och jacuzzi med stjärnhimmel... Måste ses!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med fin trestavig ekparkett som löper igenom hela lägenheten. Spotlights i taket och plats för hatthylla. Direkt till vänster har man skapat ett helkaklat duschrum med stor spegelvägg och regndusch med skjutdörrar i glas. Klinkers och golvvärme. Båda badrummen har fuktstyrda ventilationsfläktar.
Sovrum med flertalet garderober och fönster med havsutsikt. En vacker mönstrad tapet och plats för både säng och skrivbord. Perfekt som kontor, gästrum eller barnrum.

Vidare in i lägenheten möts man av glaspartier på båda sidor, dels mot köket och dels mot det stora ombyggda badrummet. Här med helkaklade väggar i vitt och ett klassiskt schackrutigt klinkergolv med golvvärme, samma materialval som duschrummet. Här kan Ni sjunka ner i jacuzzin och titta på stjärnhimlen som den dimbara fiberoptiken bildar i taket i badrummet. Gott om förvaring med kommod under handfatet samt extra skåp. Spegel med belysning/spotlights och påkostad handdukstork. Trevligt ljusinsläpp från den stora glasväggen mot vardagsrum/kök som såklart kan mörkläggas med hjälp av lamellgardinerna.

Den helt ombyggda och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger detta sällskapsrum en otroligt härlig känsla. Platsbyggd vinställ med ledbelysning och matbord med avtagbar skiva för att kunna nyttja behållaren för champagne och tillbehör.
Kök i toppmodern stil med högblanka luckor och laminatbänkskiva liknande mörk granit med infälld induktionshäll. Blandare med kolsyrefunktion. Inbyggda kyllådor och ugn samt integrerad diskmaskin. Öppna hyllor i glas samt flertalet överskåp med bra förvaring. Liten separat frys och plats för större kyl/frys vid behov. Ljusinsläpp från fönster i två väderstreck och utgång till balkongen i rakt söderläge! Vardagsrum med plats för soffa och mediacenter, och en innovativ lösning för en TV som går att snurra till sovrummet intill.
Luftigt master bedroom med gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang, stort fönster och öppning mot sällskapsrummet.

Kortfakta:
- Tvättstuga finns i samma hus.
- Två förråd tillhör lägenheten.
- Sep. kö till parkering.
- Bredband ingår i avgiften.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Höjdgatan 12
Förening
Hsb Brf Haren I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2204-3-53-6
Postnummer
14932
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 994 kr inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV (basutbud) & bostadsrättstillägg

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Haren I Nynäshamn
Antal lägenheter
127
Varav hyresrätter
2
Antal lokaler
2
TV och bredband
Kabel-tv levereras av com hem och ingår i månadsavgiften.
Bredband tillhandahålls av Telenor och ingår i avgiften.
Renoveringar utförda och planerade
Planerade

Rengöring av fasader.

Utförda
Fönsterbyte 2018
2015/2016 Byte av radiatorer
2015 Målat om och bytt belysning i trapphusen
2005-2006 Översyn/renovering av samtliga tak
2005 Obligatorisk ventilationskontroll
2005 Fjärrvärme installerades
2002-2003 Dränering efter behov, samtliga fastigheter
2001 Stamspolning
2000 Nya portdörrar
1999-2000 Fasad och balkongrenovering samt tilläggsisolering
1997 Fönsterrenovering med aluminiumprofiler på utsidan
1990 Stambyte
Parkering
Det finns 34 parkeringsplatser och samtliga är fn uthyrda. Kö finns till parkering via Hsb kontoret på Fredsgatan 13. 08-608 68 00 eller info@sodertorn@hsb.se

Cykelrum, moped/ MC rum finns på Höjdgatan 6 och 8
Allmänt om föreningen
BRF Haren på Höjdgatan 5-12 består av 8 huskroppar med sammanlagt 127 lägenheter.

Byggnad

Byggnadsår
1945, ombyggt 2008
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
67 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Två källarförråd finns, ett normalstort och ett lite mindre.
Tvättstuga i samma hus.
Det finns ytterligare två tvättstugor, 6:an och 11:an vilka bokas med cylinder.
På Höjdgatan 6 finns ett Gym som alla boende får nyttja.
På Höjdgatan 6 och 8:a finns Moped- och MC-rum.
Gästrum finns på Höjdgatan 5.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
3 000 kr
Försäkring
2 400 kr
Total driftkostnad
ca 5 400 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Observera att driften är uppskattad.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
09 April 2008
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 67kvm
  • Byggnadsår 1945, ombyggt 2008
  • Månadsavgift 4 994 kr inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV (basutbud) & bostadsrättstillägg
ALLA BILDER
Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!Inte en vrå orörd, totalrenoverad till toppklass!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se