Beskrivning

Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!

Centralt läge med närhet till det mesta men ändå lite lantligt. Fin lägenhet, kök med stor matplats, vardagsrum med utgång till balkongen med morgonsol, ostört läge utan insyn, rogivande utsikt med havsglimt. Påkostad WC/dusch med kakel och klinker renoverat hösten 2018, mycket praktisk dusch/vikvägg i glas.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med plats för kläder, vitmålade väggar, mörkt laminatgolv. Sovrum med vitmålade väggar, ljust laminatgolv och dörrar till rymlig renoverad klädkammare med textilmatta. Vardagsrum med vitmålade väggar samt en grå fondvägg, laminatgolv, utgång till balkong i öster med rogivande utsikt och havsglimt. I vardagsrummet finns plats även för en liten kontorsdel om så önskas. Kök med matplats, vitmålade väggar, mörkt laminatgolv, äldre spis samt kyl/frys. I köket finns plats för ett ordentligt matbord. Påkostad wc/dusch med stora vita kakelplattor på väggen samt klinkergolv i grått, mycket praktisk vikvägg i glas för optimalt utnyttjande av ytorna, handfat i kommod, högskåp samt handdukstork, renoverat hösten 2018.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Höjdgatan 6
Förening
Hsb Brf Haren I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2204-1-7-5
Postnummer
14932
Ort
Nynäshamn
Månadsavgift
4 264 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-tv basutbud, bostadsrättstillägg

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Haren I Nynäshamn
Antal lägenheter
127
Varav hyresrätter
2
Antal lokaler
2
TV och bredband
Kabel-tv levereras av com hem och ingår i månadsavgiften.
Bredband tillhandahålls av Telenor och ingår i avgiften.
Renoveringar utförda och planerade
Planerade

Rengöring av fasader.

Utförda
Fönsterbyte 2018
2015/2016 Byte av radiatorer
2015 Målat om och bytt belysning i trapphusen
2005-2006 Översyn/renovering av samtliga tak
2005 Obligatorisk ventilationskontroll
2005 Fjärrvärme installerades
2002-2003 Dränering efter behov, samtliga fastigheter
2001 Stamspolning
2000 Nya portdörrar
1999-2000 Fasad och balkongrenovering samt tilläggsisolering
1997 Fönsterrenovering med aluminiumprofiler på utsidan
1990 Stambyte
Parkering
Det finns 34 parkeringsplatser och samtliga är fn uthyrda. Kö finns till parkering via Hsb kontoret på Fredsgatan 13. 08-608 68 00 eller info@sodertorn@hsb.se

Cykelrum, moped/ MC rum finns på Höjdgatan 6 och 8
Allmänt om föreningen
BRF Haren på Höjdgatan 5-12 består av 8 huskroppar med sammanlagt 127 lägenheter.

Byggnad

Byggnadsår
1944, ombyggt 2008
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
58.5 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övrigt om byggnaden
Två st källarförråd.
Övriga byggnader
Tvättstuga i samma hus.
Gym i samma hus.
Varför inte passa på att träna lite medan du tvättar.
Cykelrum i samma hus.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
4 500 kr
Försäkring
1 200 kr
Total driftkostnad
ca 5 700 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
2 100 kwh

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
04 September 2008
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 58.5kvm
  • Byggnadsår 1944, ombyggt 2008
  • Månadsavgift 4 264 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-tv basutbud, bostadsrättstillägg
ALLA BILDER
Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!Bo mitt i stan men ändå lite lantligt, mysig lägenhet med balkong och havsglimt!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se