Beskrivning

Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!

Välkommen till en topprenoverad ljus och fin lägenhet med centralt, avskilt läge. Välskött föreningen. Lägenheten har nya ytskikt förutom badrummet som renoverades i samband med stambytet 1990. Enhetligt ljust parkettgolv i hall, kök och vardagsrum. Sovrummet har ett vackert nyslipat och vaxat trägolv. Alla väggar är vitmålade. Köket har luckor i sobert grått, vitt liggande kakel vid arbetsytorna samt svartmarmorerad bänkskiva i laminat. Lägenheten har ett smart Plejd system för belysningen som styrs via bluetooth.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med ljust parkettgolv, plats för kläder, öppet mot kök och vardagsrum. Kök med matplats, ny skåpsinredning samt vitvaror. Induktionshäll, inbyggd ugn, integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd micro, kolfilterfläky. Köket har ljust grå luckor, vitt liggande kakel vid arbetsytorna och svart marmorerad bänkskiva i laminat. Vardagsrum med ljust parkettgolv, vitmålade väggar och utgång till balkong med morgonsol. Sovrum med nyslipat och vaxat trägolv, vitmålade väggar, rymlig klädkammare med Alfa hyllsystem. Duschrum med plastmatta och kaklade väggar, WC ,handfat, badrumsskåp samt handdukstork.
Övrigt: Hela lägenheten är renoverad 2019 förutom badrummet. Mycket fin och påkostad lägenhet med smarta funktioner. Lägenheten ligger på översta våningen med lite sjöglimt. Bara att flytta in!

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Höjdgatan 7
Förening
Hsb Brf Haren I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2204-5-107-6
Postnummer
14932
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 027 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-tv basutbud, bostadsrättstillägg

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Haren I Nynäshamn
Antal lägenheter
127
Varav hyresrätter
2
Antal lokaler
2
TV och bredband
Kabel-tv levereras av com hem och ingår i månadsavgiften.
Bredband tillhandahålls av Telenor och ingår i avgiften.
Renoveringar utförda och planerade
Planerade

Rengöring av fasader.

Utförda
Fönsterbyte 2018
2015/2016 Byte av radiatorer
2015 Målat om och bytt belysning i trapphusen
2005-2006 Översyn/renovering av samtliga tak
2005 Obligatorisk ventilationskontroll
2005 Fjärrvärme installerades
2002-2003 Dränering efter behov, samtliga fastigheter
2001 Stamspolning
2000 Nya portdörrar
1999-2000 Fasad och balkongrenovering samt tilläggsisolering
1997 Fönsterrenovering med aluminiumprofiler på utsidan
1990 Stambyte
Parkering
Det finns 34 parkeringsplatser och samtliga är fn uthyrda. Kö finns till parkering via Hsb kontoret på Fredsgatan 13. 08-608 68 00 eller info@sodertorn@hsb.se

Cykelrum, moped/ MC rum finns på Höjdgatan 6 och 8
Allmänt om föreningen
BRF Haren på Höjdgatan 5-12 består av 8 huskroppar med sammanlagt 127 lägenheter.

Byggnad

Byggnadsår
1944
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
52 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Övriga byggnader
Förråd i källaren

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
3

Driftkostnader

El
3 000 kr
Total driftkostnad
ca 3 000 kr/år
Antal i hushållet
2

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
04 September 2008
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 52kvm
  • Månadsavgift 4 027 kr inkl värme, VA, bredband, kabel-tv basutbud, bostadsrättstillägg
ALLA BILDER
Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!Topprenoverad ljus fin lägenhet i lungt och centralt område bara att flytta in!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se