Beskrivning

Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.

Allmänt om området

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Kommunikation

Stadsbuss trafikerar i området. Närmaste pendeltågsstation, en kort promenad till Gröndalsviken.

Interiörbeskrivning

Framsida med stenläggning och trädäckad uteplats med morgonsol. Hall med garderob med skjutdörrar samt klädkammare. Kök direkt till vänster med fönster mot entrésidan och plats för stort matbord. Ljusa ytskikt, vitt kök med vitt kakel och grå laminatbänkskiva som matchar laminatgolvet som liknar ett klinkergolv. Delad kyl/frys, spis med häll, fläkt, diskmaskin, skafferi och städskåp.

Sovrum med stor garderob med skjutdörrar, plats för dubbelsäng och fönster mot den lummiga baksidan. Träliknande laminatgolv, ljusa ytskikt och vacker fondtapet. Badrum med egen tvättdel med tvättho och tvättmaskin. Badkar, WC, kommod, spegel och belysning. Plastmatta, vitmålade väggar och vitt kakel vid badkaret.

Rymligt vardagsrum med originalparkettgolv och utgång till trädäckad altan i västerläge och en grönskande trädgård. Härligt gavelläge med staket runt och grind. Ett utvändigt förråd på gaveln.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Landgången 1
Förening
Hsb Brf Söderkåkar i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2225-1-42-7
Postnummer
14935
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
4 573 kr Inkl. värme, varmvatten, kabel-TV (basutbud), bostadsrättstillägg & garageplats. Exkl. kallvatten.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Söderkåkar i Nynäshamn
Antal lägenheter
51
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
Renoveringar utförda och planerade
Utförda:
Föreningen har under 2018 investerat i 3 nya tvättmaskiner och 2 nya tumlare.
Bytt och reparerat varmvattenkulvert samt reparerat kopplingsbrunnar
Uppgraderat värmecentralen med digital övervakning,
Kommande:
uppgradering av panncentralen
inom en 10- års period takrenovering
Planerade åtgärder ska finansieras med egna medel samt avsättningar till underhållsfonden
Parkering
8 p-platser
51 garageplatser ( till varje bostadsrätt)
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Barken 4
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam, I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Byggnad

Byggnadsår
1985
Byggnadstyp
Bostadsrättsradhus
Boarea
63 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)
Övriga byggnader
Utvändigt förråd.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
2
Våning
1
Kommentar Våningsplan
Egen ingång i markplan med två uteplatser.

Driftkostnader

El
2 400 kr
Vatten och avlopp
5 400 kr
Försäkring
660 kr
Total driftkostnad
ca 8 460 kr/år
Antal i hushållet
1
Kommentar
VA = kallvatten.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
02 April 2009
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 63kvm
  • Månadsavgift 4 573 kr Inkl. värme, varmvatten, kabel-TV (basutbud), bostadsrättstillägg & garageplats. Exkl. kallvatten.
ALLA BILDER
Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.Egen ingång i markplan med två uteplatser, hörntomt med trädgård & garageplats.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se