Beskrivning

Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!

Perfekt lägenhet för dig som behöver en bra övernattningslägenhet eller första boendet! Nära kommunikationer, ca 10 minuters promenad till pendeltåg och buss och 5 minuters promenad till centrum! Föreningen har genomfört stambyte 2009-11. Reparationsfond på 11.061:- som kan användas till renovering.

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Kommunikation

Pendeltåg samt bussförbindelser. Direktbuss till Gullmarsplan.

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med garderob och städskåp. Vardagsrum med ljus tapet, plastmatta på golv, vacker utsikt mot Nickstaviken. Kokvrå med spis, kyl med frysfack, väggen mellan kök och vardagsrum kan tas bort eller flyttas om man önskar ett större kök eller öppnare ytor. Badrum med vitt kakel, klinkergolv, WC, handfat, handdukstork och duschhörna.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Sigyns Väg 4B
Förening
Hsb Brf Gröndal I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2213-1-25-3
Postnummer
14933
Ort
Nynäshamn
Månadsavgift
2 002 kr inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV, ip-telefoni, br-tillägg.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Gröndal I Nynäshamn
Antal lägenheter
147
Varav hyresrätter
1
TV och bredband
Bostadsrättsföreningen har tecknat avtal med Bredbandsbolaget för Internet och Telefoni. Avtalet omfattar alla medlemmar. Ni kan utan kostnad ansluta er till tjänsterna.
BRF Gröndal har avtal med Bredbandsbolaget med uppkoppling via fiber till respektive hus. Tjänster som erbjuds är TV, Bredband 100 Mbit samt telefoni. Lyssna med Bredbandsbolaget om TV-utbudet som finns i många varianter.
Uttag för anslutning till kabel-tv via ComHem finns i varje lägenhet. Utan kortenhet så kan man se 16 standardkanaler. Det finns även möjlighet för den som hellre har ComHem att få bredband och telefoni. Lyssna med ComHem.
Renoveringar utförda och planerade
-Stambyte är genomfört mellan 2009-2011.
- Bergvärme installerades 2013 .
- Föreningen utförde byte av fönster och balkongdörrar 2015.
- Nya portar med entrétak och skalskydd installerade 2018. Portarna är låsta och öppnas med en bricka.
- Postfack installerades i portarna 2018.
- Nya dagvattenledningar 2018/2019.
- Föreningen planerar för en del målningsarbeten, fortsättning av utbytet av dagvattenledningar och översyn av tak under 2019/2020.
Parkering
Kö till garageplats och parkeringsplatser handhas av HSB Södertörn.
Allmänt om föreningen
En stabil förening med fina hus och ett fantastiskt läge. 146 bostadsrätter samt en hyresrätt som ligger centralt i Nynäshamn men ändå nära naturen med skog och bad. Omgiven av ett stort tomtområde som tillhör Brf Gröndal.
Under 2017 har föreningen ett antal projekt som ska genomföras för att förbättra omgivningarna. trappor ska ses över, skalskydd ska införas och asfaltytorna ska göras om.
Automatbelysning i källare är påbörjat och nya parkeringsregler och fler besöksparkeringar är genomfört. Vidare har vi övergått till miljösortering som fått ett mycket bra genomslag.

Föreningens fastighetsförsäkring inkluderar Brf-tillägg för samtliga lägenheter. Det innebär att du som medlem inte behöver ha Brf-tillägget i din hemförsäkring.


Trappstädning sker varannan vecka och putsning av entrérutorna sker en gång i månaden. Varannan vecka- torrmoppning,våttorkning. Var fjärde vecka städning av källargång, tvättstuga, rengöring av filter, tvättfack o golvbrunn samt städ av utrymmet under trapporna.Entremattorna byts varannan vecka under vinterperioden och däremellan en gång i månaden.
Har du synpunkter på städningen kontakta vår vicevärd Kurt Blomqvist
mail vicevard@hsbgrondal.se

För varje hus finns soprum dels för hushållsopor (våta) och grovsopor (torra).

Byggnad

Byggnadsår
1965-67
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
27.5 kvm
Antal rum
1
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Övrigt om byggnaden
Stambytt 2009-2011
Övriga byggnader
Ett förråd i källaren. Tvättstuga i huset.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
-1
Kommentar Våningsplan
Suterrängplan

Driftkostnader

El
4 829 kr
Försäkring
955 kr
Total driftkostnad
ca 5 784 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
1 123 kwh

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
10 Juli 2013
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 1 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 27.5kvm
  • Månadsavgift 2 002 kr inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV, ip-telefoni, br-tillägg.
ALLA BILDER
Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!Perfekt första lägenhet eller som övernattningslägenhet!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se