Beskrivning

Centralt med hiss och havsglimt!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med hatthylla och stort förråd med skjutdörrar med spegelglas. Här ryms gott om förvaring, och nuvarande ägare har även nyttjat det som gästrum med en fällbar gästbädd. Helkaklat badrum med egen tvättdel och tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. WC, handfat, badrumsskåp. Duschhörna med skjutdörrar, handdukstork och vädringsfönster med havsglimt.

Sovrum som rymmer både säng, garderober, skrivbord m.m. Mellan sovrum och hall finns en rymlig klädkammare med en inbyggd dubbelgarderob/linneskåp.

Fönster i två väderstreck och trestavigt ekparkettgolv genomgående i hela bostaden. Balkongdörrar i helglas, en mot vardera sida. Ena med utgång från köket mot loftgången och den lummiga innergården. Njut av det lugna läget och utsikt ut över takåsarna och havsglimt med färjetrafik. Den andra utgången är via vardagsrummet och leder Er ut till en stor balkong i sydväst med utsikt mot det vackra kyrktornet inbäddat bland grönskan.

Delvis öppen plan mellan kök och vardagsrum med plats för både frukostbord och matsalsbord samt diverse möblemang. Ljust kök med beige luckor och vitt kakel ovanför en träliknande bänkskiva i laminat samt rostfri diskbänk med dubbelho. Bra förvaring med högskåp och städskåp. Delad kyl/frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Snickargränd 2
Förening
Apotekaren 1
Lägenhetsnummer
45-2266-1-332-2
Postnummer
14930
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
5 331 kr inkl. värme VA, kabel-TV & bostadsrättsförsäkring

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Apotekaren 1
Antal lägenheter
47
Varav hyresrätter
0
Allmänt om föreningen
Föreningen är en äkta förening upprättad 2004 och äger fastigheten Hantverkaren 6 i Nynäshamns Kommun. Föreningens byggnader uppfördes 2004. Föreningen har en trevlig utegård med en blomsterkulle som anlades 2007.
Det finns 47 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 32 lgh i flerfamiljshus fördelat på 5st 1rok, 15st 2rok, 9st 3rok och 3st 4rok. Dessutom 15st 4rok fördelat på 1 radhus (innehållande 4 lgh), 1 fristående hus och 5 parhus.

Föreningen har 19st parkeringsplatser med eluttag som hyrs ut för 250kr/mån. HSB har hand om kölistan.

Fastigheten värms med fjärr- och berggvärme vilka är miljövänliga och ekonomiska uppvärmningsformer, som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i månadsavgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.
Leverantör av bredband är ComHem (100/10 Mb/s) som ingår i månadsavgiften, liksom grundutbudet av kabel-TV-kanaler.

Läs mer om föreningen på:
https://www.hemsidan.com/apotekaren1/

Byggnad

Byggnadsår
2004
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
66 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Centralvärme
Övriga byggnader
Förråd ute på gården om ca 6kvm.

Våning/Hiss

Hiss
Ja
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
3 500 kr
Total driftkostnad
ca 3 500 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
1 250 kwh
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 66kvm
  • Månadsavgift 5 331 kr inkl. värme VA, kabel-TV & bostadsrättsförsäkring
ALLA BILDER
Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!Centralt med hiss och havsglimt!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se