Beskrivning

Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!

Allmänt om området

Trehörningen är en ö i norra Gårdsfjärden. Trehörningen blev under 1900-talets början ett centrum för Nynäshamns badortsverksamhet. Här byggdes bad-park och strand hotell med kallbadhus och casino. Hela Trehörningen har av länsantikvarien bedömts utgöra ett kulturhistoriskt och miljömässigt värdefullt bebyggelseområde som är Q-märkt i detaljplanen. Trehörningen, ön med tre hörn, hörde till egendomen Nynäs gård. Öns natur är typisk skärgårdslandskap. Från fastlandet leder Oscarsbron för bilar och Sofiabron för gång och cykelbro över till ön.

Interiörbeskrivning

Välkommen hem till Strandgårdsvägen 1
Smidigt att öppna den fjärrstyrda garageporten och köra in! Gästerna kan parkera mittemot entrén.
Fint trapphus, ta hissen till plan 2
Entré/hall med kapprum och garderob.
Öppet mot härliga sällskapsytor med plats för stora kalas och middagar.
Kök med maskinpark i rostfritt bestående av ugn och micro i arbetshöjd, häll, kyl och frysskåp, matplats för 6-8 personer och plats att duka långbord för hela släkten mot vardagsrummet med burspråk och utgång till stor balkong mot framsidan, allt med fantastisk utsikt mot havet och Bedarön.
Sovrum med dörr till klädkammare med stång och hylla, utgång till balkongen mot baksidan.
Sovrum med plats för dubbelsäng, garderober och utgång till balkongen mot baksidan.
WC/dusch (plats för badkar),skjutbara duschväggar i glas, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare, handfat i kommod/bänk. Fönster. Kaklade väggar, klinkergolv med golvvärme.

Enhetligt vackert parkettgolv och ljust målade väggar.
Det är förberett för att installera braskamin.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Strandgårdsvägen 1
Förening
Brf Trehörningen-Nynäs Havsbad
Lägenhetsnummer
631
Postnummer
14934
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
6 826 kr inkl värme, v/a, bredband, kabel-tv, garage

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Trehörningen-Nynäs Havsbad
Antal lägenheter
32
Varav hyresrätter
0
Parkering
32 garageplatser.
Allmänt om föreningen
Föreningen består av 32 lägenheter på Trehörningen.

Byggnad

Byggnadsår
2005
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
88.9 kvm
Antal rum
3.5
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Mekanisk
Övriga byggnader
Stort förråd
Gemensam tvättstuga.

Våning/Hiss

Hiss
Ja
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
4 500 kr
Försäkring
3 000 kr
Total driftkostnad
ca 7 500 kr/år
Årlig elförbrukning
3 000 kwh

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
22 Augusti 2019
Energiklass
E
Fakta
  • Antal rum 3.5 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 88.9kvm
  • Månadsavgift 6 826 kr inkl värme, v/a, bredband, kabel-tv, garage
ALLA BILDER
Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!Underbar lägenhet med fantastisk havsutsikt, två balkonger, garage i huset!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Anna Ohrgren Åstrand

Anna Ohrgren Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-551948

anna@hushemsodertorn.se