Beskrivning

Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!

Allmänt om området

Gångavstånd till; Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med vacker pärlspont och hatthylla med krokar i smide. Bra förvaring med fasta garderober samt klädkammare som idag är omgjort till ett litet barnrum. Master bedroom med plats för dubbelsäng, sängbord och förvaring. Det andra sovrummet är också väl tilltaget i storlek och poserar idag som ett perfekt kontor med en hel garderobsvägg och fönster mot den lummiga baksidan.
Stambytt badrum med kakel och klinkers i vitt och beige. WC, handfat, spegel, duschhörna och handdukstork.

Från hallen och direkt till höger finner Ni kök med matplats och fönster ut mot entrésidan. Bra förvaring och ljusa ytskikt. Spis med häll, fläkt, integrerad diskmaskin (2010) och delad kyl/frys.
Vardagsrum med parkettgolv och grå tapet. Här slås Ni direkt av det härliga ljuset som väller in från de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Fortsätt ut till balkongen, ett magiskt uterum med skjutdörrar i glas som Ni kan dra åt sidan för att komma ut på den trädäckade altanen som prydligt följer bergets naturliga form. Här kan Ni avnjuta solens många timmar, lugnet vid naturen och det insynsskyddade läget på höjden. Balkongen är utrustad med eluttag och en platsbyggd soffhörna med underliggande förvaring. Njut av solnedgången både från altanen och vardagsrumsfönstret.
MÅSTE SES!

Kortfakta:
- Gavelläge med ljusinsläpp från tre olika väderstreck.
- Balkong/uterum med skjutdörrar samt trädäckad altan i sydväst.
- Fri parkering på innergården, kö till garage.
- Säkerhetsdörr installerad.
- Ny el 2004.
- Stambytt badrum.
- Två förråd i källaren.
- Tvättstuga i grannhuset mittemot.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Vaktbergsvägen 29C
Förening
Brf Transformatorn i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
16
Postnummer
14941
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
3 836 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bostadsrättstilläggsförsäkring

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Transformatorn i Nynäshamn
Antal lägenheter
22
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
TV/Bredband via ComHem.
Renoveringar utförda och planerade
Föreningen har bytt ut balkongerna till större och inglasade 2013, samma åt byttes alla lägenhetsdörrar ut. År 2004 installerade föreningen bergvärme och stambytet ägde rum 1995.
I underhållsplanen finns det planer på fönsterbyte eller renovering av fönster.
Parkering
Fri parkering på innergården samt separat kö till garage.
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Transformatorn 26 i Nynäshamns Kommun. På föreningens mark finns tre flerfamiljshus på Vaktbergsvägen 27 (6st lägenheter), Vaktbergsvägen 29 (12st lägenheter) och Vaktbergsvägen 31 (4st lägenheter). Föreningens byggnader uppfördes 1945. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad hos försäkringsbolaget TryggHansa.

Byggnad

Byggnadsår
1945
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
63 kvm
Antal rum
3
Fönster
2-glas
Uppvärmning
Bergvärme

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
2
Kommentar Våningsplan
En trappa upp, uteplats i markplan (suterräng)

Driftkostnader

El
4 800 kr
Försäkring
1 704 kr
Total driftkostnad
ca 6 504 kr/år
Antal i hushållet
3
Årlig elförbrukning
3 023 kwh

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
20 Oktober 2019
Energiklass
D
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 63kvm
  • Månadsavgift 3 836 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bostadsrättstilläggsförsäkring
ALLA BILDER
Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!Gavellägenhet med uterum och altan i sydväst!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se