Beskrivning

Tidslöst renoverat, inglasad balkong

Tidslöst renoverad i klass och stil med ombyggd kök med stor matplats. Vackert ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck, tack vare det optimala gavelläget. Nyrenoverad balkong till det större samt inglasad med vikbara partier. Lugnt och avskilt läge mot den lummiga baksidan av huset med härlig förmiddagssol.

Interiörbeskrivning

Stor välkomnande hall med gott om utrymme för hatthylla, sittbänk samt annan förvaring. Målade väggar i en varm crème beige ton och ett mörkt trestavigt parkettgolv som båda är vidare genomgående med köket. Hemmets hjärta finner Ni direkt till höger, ett ombyggt och påkostat kök med generös matplats som rymmer stora sällskap. Två fönster mot innergården och entrésidan på huset. Sobra materialval med vita luckor och mörk sten ovanför en arbetsbänk i massiv ek ned nedfälld spishäll och diskho. Integrerad diskmaskin och kyl/frys, samt övrig maskinpark i rostfritt stål med fläktkåpa, inbyggd ugn och mikro.

Sovrum med fönster mot husgaveln och gott om plats för både dubbelsäng, sminkbord samt förvaring. Här pryds golven av samma fina parkett som hall och kök. Väggarna är målade i en behaglig grå ton.
Helkaklat och stambytt badrum med vitt kakel, en beige board och ett grå/beige klinkergolv. Stort insynsskyddat vädringsfönster som tillför ett fint ljusinsläpp, även mot hallen. Vägghängd WC, handdukstork och regndusch avskild mot kommod och badrumsskåp med en glasvägg.

Vardagsrum med plats dels för en stor soffa med mediacenter och dels även för en kontorsdel. Vackert ljusinsläpp tack vare gavelläget och fönster i två väderstreck. Ett ljusare trestavigt parkettgolv och grå målade väggar. Balkongdörr i helglas leder Er ut till den stora nyligen ombyggda balkongen, inglasad med vikbara partier och utsmycka med både infällda dimbara spotlights i taket och praktiska rullgardiner i grått.

Föreningen har nyligen:
- Bytt till 3-glasfönster med persienner.
- Bytt balkongdörrar.
- Byggt ut och glasat in balkongerna.
- Utfört en dränering på fastigheterna.
- Renoverade entréer och källartrappor.
- Tilläggsisolering och ny puts på fasaderna.
- Fibernät installerat 2016, bredband ingår i avgiften.
- Bergvärme installerades 2004.
- Stambyte utfört 2002.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Valthornsvägen 6C
Förening
Riksbyggen BRF Nynäshamnshus Nr 4
Lägenhetsnummer
231174001-0027
Postnummer
14950
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
5 166 kr Inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensamt elabonnemang, men individuell enhetsmätning på elen. (Exkl. obligatoriskt tillägg á 167kr).

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Riksbyggen BRF Nynäshamnshus Nr 4
Varav hyresrätter
0
Allmänt om föreningen
2019 har föreningen byggt om balkongerna till större inglasade. Nya fönster och balkongdörrar, och fasaden är renoverad.
Föreningen som ibland brukar kallas borgen, fyra hus placerade runt en innergård är belägen på Estö, med gångavstånd till fina Hamnvik med barnvänlig badplats med bryggor och "10:an" för hopp i havet. Följ vägen ut till Lövhagen, ett otroligt vackert naturreservat, här finns en servering och stugor att hyra, följ "Ringvägen" längst med havet för bedårande utsikt och mysiga klippbad.
På Estö finns även en liten närlivs, en pizzeria, en väldigt omtyckt thai och sushi restaurang, pendeltågsstation "Gröndalsviken" och busshållplats bara någon minuts promenad bort.

Enhetsmätning för hushållselen via föreningen (ca250 kr/mån) - Kabel-TV via ComHem (fn.115 kr/mån)
Möjlighet till bredband och ip-telefoni via ComHem - Tvättstuga finns i trapphuset 4e
Källarförråd i samma hus, tillhör lägenheten.
Separat kö till garage ca 360 kr/m, p-plats ca 195 kr /m
Längst med Estö vägen finns fria parkeringar.
Gemensamt i föreningen finns hobbyrum och pingislokal.
Fin innergård med sitt och lekplats.

Övrigt.
Stambyte genomfört 2002

Byggnad

Byggnadsår
1959
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
63 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
3 600 kr
Försäkring
2 544 kr
Övriga kostnader
2 004 kr
Total driftkostnad
ca 8 148 kr/år
Antal i hushållet
2
Kommentar
Övrigt = Obligatoriskt tillägg.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
03 Juli 2018
Energiklass
C
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 63kvm
  • Månadsavgift 5 166 kr Inkl. värme, VA, bredband, kabel-TV och bostadsrättstillägg. Föreningen har gemensamt elabonnemang, men individuell enhetsmätning på elen. (Exkl. obligatoriskt tillägg á 167kr).
ALLA BILDER
Tidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkongTidslöst renoverat, inglasad balkong
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se