Beskrivning

Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.

Renoverad och ljus trea på våning 2 av 3 med fönster i två väderstreck. Smart avdelning med svart skiljevägg för ytterligare rum/kontor i vardagsrummet. Genomgående fina ytskikt och trestavigt ekparkettgolv. Stambytt badrum, delvis med ny inredning, och ett fantastiskt kök med fina materialval, matplats och bra förvaring. Större inglasad balkong med vikbara glaspartier, matta och rullgardiner. Det finns en inre reparationsfond på hela 4.347kr för den som vill sätta sin egen prägel. Bekvämt med gångavstånd till affärer, restauranger, förskola, buss och tåg. Varmt välkomna!

Allmänt om området

Gångavstånd till; Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkomnande hall med svart klinkergolv och sober fondvägg med liggande vitmålad råspont samt stort hatthylla. Målade grå väggar och ett trestavigt ekparkettgolv som ligger enhetligt med båda sovrummen och vardagsrummet.
Inre hall med två inbyggda dubbelgarderober. Första sovrummet till höger har målade väggar i en ljuslila kulör samt fönster mot den lugna innergården. Det större sovrummet vetter mor Vårfruvägen till med mörkare dov blå ton. Inbyggda garderober.

Charmigt och ljust kök med vita köksluckor, svarta handtag, vitt kakel och ekbänkskiva med nedfälld diskho. Spis med häll, fläkt, diskmaskin och delad kyl/frys. Bra förvaring och skafferi med griffeltavla. Plats för stort matbord vid fönstret.

Rymligt vardagsrum avdelat med sober skiljevägg, perfekt som kontor eller sovalkov. Ekparkett och målade väggar, samt stora 3-glasfönster och utgång till den stora inglasade balkongen mot innergården. Här kan ni njuta länge och väl med familj och vänner. Öppna upp de vikbara glaspartierna och låt solen stråla in, eller stäng igen och dra ner rullgardinerna för att mörklägga.

Stambytt och helkaklat badrum med fint sittbadkar och egen tvättmaskin. Fin gemensam tvättstuga finns i källarplan. Vägghängd WC, handfat, badrumsskåp, hyllplan och handdukstork.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Vårfruvägen 10
Förening
Hsb Brf Lejonet i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2211-1-43-6
Postnummer
14941
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
5 682 kr Inkl. värme, VA, bredband, Ip-telefoni & kabel-TV basutbud samt bostadsrättstillägg.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Lejonet i Nynäshamn
Antal lägenheter
48
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
TV och bredband
Bredband och Ip telefoni via Bredbandsbolaget och tv basutbud via Com hem.
Renoveringar utförda och planerade
Föreningen genomgick stambyte som blev klart 2005 samtidigt sattes säkerhetsdörrar och postboxar i entreplanet in. Portuppgångarna målades i ljusa färger

Fönsterbyte och tilläggsisolering av fasad gjordes 2010.

Omfogning av fastighetens vägg mot Sturevägen är nu avslutad va: 3712.

Under våren 2013 ersattes de gamla utsugsfläktarna på vinden med nya effektivare.

Under åren 2014/2015 har yttertaket ersatts med nytt pappmaterial.

Spolning av samtliga lägenheters köks- och toalettavlopp utfördes i februari 2015.

I juni 2015 besiktades föreningens balkonger med ett bra resultat.

I mars 2017 är nya portar och ett nytt passersystem på plats.

I maj 2018 installeras nya garageportar i samtliga 14 garage.

2019 utbyggnad och inglasning av samtliga balkonger.
Parkering
22 p platser
14 garageplatser
Separat kö till parkering
Allmänt om föreningen
Brf Lejonet bildades 1961 som en bostadsrättsförening. Föreningen har 48 lägenheter i storlekarna från 1 rum med kokvrå på 33 kvm till 3 rum och kök på 90 kvm. Föreningen följer en UH-plan som uppdateras årligen.

Byggnad

Byggnadsår
1961
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
72 kvm
Antal rum
3
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
2

Driftkostnader

El
3 000 kr
Total driftkostnad
ca 3 000 kr/år
Antal i hushållet
4
Årlig elförbrukning
1 976 kwh
Kommentar
Observera att elkostnaden är ungefärlig.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
27 November 2008
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 3 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 72kvm
  • Månadsavgift 5 682 kr Inkl. värme, VA, bredband, Ip-telefoni & kabel-TV basutbud samt bostadsrättstillägg.
ALLA BILDER
Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.Nybyggd, större balkong med vikbara glaspartier.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se