Beskrivning

Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!

Allmänt om området

Gångavstånd till; Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med mörkt klinkergolv och en kaklad hörna vid hatthyllan. Stor garderob med skjutdörrar som tar mycket förvaring. Sovrum direkt till höger med gott om plats för dubbelsäng samt ytterligare förvaring. Vitmålade väggar och laminatgolv liknande enstavigt trägolv. Stort fönster ut mot Vårfruvägen. Helkaklat och stambytt badrum med golvvärme. Egen tvättmaskin och insynsskyddat vädringsfönster. Vägghängd WC, handfat, badrumsskåp, handdukstork och dusch med vikdörrar i glas.

Härlig öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Trestavigt ekparkettgolv genomgående vid matplatsen och i vardagsrummet, samt laminatgolv i köksdelen. Vackert ljusinsläpp från fönsterna som vetter i tre olika väderstreck. Kök och matplats har vitmålade väggar och är avskilt med en kort mellanvägg där det passar perfekt att ha barstolar. Smart lösning med bra arbetsytor och extra förvaring. Vita köksluckor, grått kakel och bänkskivor i trä. Inbyggd ugn i rostfritt stål och ovanliggande mikro. Delad kyl/frys och nedfälld spishäll samt diskho. Fläktkåpa i rostfritt stål och öppna hyllplan.

Vardagsrummet har en fondtapet/fotovägg samt en fondvägg som är målad i en beige ton. Väggen mot matplatsen är delvis öppen och med inbyggda nischer/hyllplan och infällda spotlights. Stora fönster och utgång till den generösa inglasade balkongen i söder som vetter mot den lugna innergården. Ombyggd 2020 av föreningen och utrustad med matta, rullgardiner och vikbara glaspartier som går att öppna upp.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Vårfruvägen 10
Förening
Hsb Brf Lejonet i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2211-1-48-4
Postnummer
14941
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
5 264 kr Inkl. värme, VA, bredband, Ip-telefoni & kabel-TV basutbud samt bostadsrättstillägg.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Lejonet i Nynäshamn
Antal lägenheter
48
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
TV och bredband
Bredband och Ip telefoni via Bredbandsbolaget och tv basutbud via Com hem.
Renoveringar utförda och planerade
Föreningen genomgick stambyte som blev klart 2005 samtidigt sattes säkerhetsdörrar och postboxar i entreplanet in. Portuppgångarna målades i ljusa färger

Fönsterbyte och tilläggsisolering av fasad gjordes 2010.

Omfogning av fastighetens vägg mot Sturevägen är nu avslutad va: 3712.

Under våren 2013 ersattes de gamla utsugsfläktarna på vinden med nya effektivare.

Under åren 2014/2015 har yttertaket ersatts med nytt pappmaterial.

Spolning av samtliga lägenheters köks- och toalettavlopp utfördes i februari 2015.

I juni 2015 besiktades föreningens balkonger med ett bra resultat.

I mars 2017 är nya portar och ett nytt passersystem på plats.

I maj 2018 installeras nya garageportar i samtliga 14 garage.

2019 utbyggnad och inglasning av samtliga balkonger.
Parkering
22 p platser
14 garageplatser
Separat kö till parkering
Allmänt om föreningen
Brf Lejonet bildades 1961 som en bostadsrättsförening. Föreningen har 48 lägenheter i storlekarna från 1 rum med kokvrå på 33 kvm till 3 rum och kök på 90 kvm. Föreningen följer en UH-plan som uppdateras årligen.

Byggnad

Byggnadsår
1961
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
63.5 kvm
Antal rum
2
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Fjärrvärme

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
3
Våning
3

Driftkostnader

El
2 000 kr
Total driftkostnad
ca 2 000 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
976 kwh
Kommentar
Observera att elkostnaden är ungefärlig.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
27 November 2008
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea 63.5kvm
  • Månadsavgift 5 264 kr Inkl. värme, VA, bredband, Ip-telefoni & kabel-TV basutbud samt bostadsrättstillägg.
ALLA BILDER
Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!Unik och ombyggd gavellägenhet högst upp i huset!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se