Beskrivning

Studiolägenhet med många möjligheter!

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns fina stadsparken bara några minuter bort. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen, rökeriet med fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Hall med plats för hatthylla och stort förråd utan fönster, som idag använd som sovrum. Lång korridor ner till köket och lägenhetens sällskapsutrymmen. Flertalet garderober och spotlights i taket.

Stort kök med gott om förvaringsmöjligheter och arbetsytor, öppen planlösning mot det stora vardagsrummet som rymmer allt från kontor och läshörna till matplats och soffgrupp med mediacenter. Fem stora fönster ut mot vikingavägen med viss havsutsikt. Njut av det höga läget och båttrafiken med färjorna som kommer in till kajen.
Mörkgrått klinkerliknande laminatgolv, vitmålade väggar och en mörk fondtapet. Vita köksluckor, mörk laminatbänkskiva som matchar golvet och ett sobert vitt kakel ovanför arbetsytorna. Delad kyl/frys, spis med häll, fläkt och diskmaskin.

Badrum med klinkergolv och en kaklad del vid duschen. WC, handfat och spegel. Två sovrum varav det ena är större och har fönster ut mot Vikingavägen och det andra ligger innanför med små fönster med ljusinsläpp från det större sovrummet.

Denna unika studiolägenhet har två ingångar, en från Vikingavägen 15 där det finns hiss, och en ingång till ett avskilt trapphus. Så möjligheterna är många. Detta kanske väcker tankarna hos den egna företagaren? Kontakta gärna föreningen för mer info vad gäller lokalen som ligger under också.

Fakta om bostaden

Hustyp
Bostadsrätt
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Vikingavägen 15
Förening
Hsb Brf Månberget I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2223-1-127-4
Postnummer
14930
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
5 115 kr inkl. VA, uppvärmning, bredband, fasta kostnaden för IP telefoni, bostadsrättsförsäkring och grundutbud tv.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Månberget I Nynäshamn
Antal lägenheter
122
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
TV och bredband
Kabel TV- basutbud (Com hem) och bredband (Bredbandsbolaget) ingår i avgiften
Parkering
Separat kö till
11 P-platser
89 Garageplatser
Allmänt om föreningen
Elförbrukning framgår av avgiftssammanställningen. Den ligger ett kvartal efter men redovisas månad för månad.

Byggnad

Byggnadsår
1988
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
68.5 kvm
Biarea
30 kvm
Antal rum
2
Uppvärmning
Fjärrvärme

Våning/Hiss

Hiss
Ja
Totalt antal våningar
10
Våning
1

Driftkostnader

El
6 000 kr
Försäkring
900 kr
Total driftkostnad
ca 6 900 kr/år
Antal i hushållet
3

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
10 December 2008
Energiförbrukning
119 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 2 rum
  • Hustyp Bostadsrätt
  • Boarea/Biarea 68.5kvm / 30kvm
  • Månadsavgift 5 115 kr inkl. VA, uppvärmning, bredband, fasta kostnaden för IP telefoni, bostadsrättsförsäkring och grundutbud tv.
ALLA BILDER
Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!Studiolägenhet med många möjligheter!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se