Beskrivning

Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!

Söker du ett välskött vinterbonat sommarställe nära havet med möjlighet till båtplats och badplats med bara ett par minuters promenad, plats för släkt och vänner eller kanske bara en stor familj, då kan detta vara något för dej! I boarean är även gästhuset upptaget som är ca 25 kvm och har två bra sovrum. Stora huset ca 62 kvm. Båda dessa hus är vinterisolerade. Obs bom till området!

Allmänt om området

Mycket välskött och fint område med fina bryggor och bad för både stora och små med sandstrand och flytbrygga. Lekplats med gungor och dylikt vid stranden.

Kommunikation

Buss vid stora vägen, ej in i området.

Interiörbeskrivning

Entré, hall öppet mot storstuga med trägolv, öppen spis med insats för mysiga höst och vinterkvällar. Modernt kök renoverat och ombyggt ca 2008 då även vissa vitvaror köptes in som, spis, fläkt och diskmaskin, något äldre kyl och frys. Från köket finns utgång till baksidan med en stor härlg trädäckad altan delvis under tak, här fnns både en öppen spis och en liten rök för den fisksugna, baksidan har eftermiddagssol. Badrum som renoverades ca 2005-2006 med WC och dusch, handfat, tvättmaskin, här hänger även vv beredaren. Två sovrum, ett lite större sovrum samt ett mindre med våningssäng.
Gäststugan om ca 25 kvm inrymmer två ordentliga sovrum, det ena med idag tre bäddar det andra med två bäddar, detta hus är isolerat med indragen el.

Fakta om bostaden

Hustyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Frönäs 2:78
Adress
Frönäs sjöväg 33
Postnummer
14897
Ort
Sorunda

Byggnad

Byggnadsår
1964, Ombyggt 1990
Byggnadstyp
1 planshus
Boarea
87 kvm
Antal sovrum
2
Antal rum
3
Fasad
Trä
Fönster
2-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Direkt El/öppen spis
Ventilation
Självdrag
Övrigt om byggnaden
2018 årstaxvärde 1.972.000kr
Varav tomt 663.000kr
Småhusbyggnad 1.200.000kr
Småhusbyggnad 109.000kr
Övriga byggnader
Isolerat gästhus om ca 25 kvm som är med i boarean enl taxeringen. Liten luta ihopbyggt med gäststugan som idag används som verkstad samt vedförråd bredvid verkstaden.

Oisolerad frigga/gäststuga med plats för två.

Fastighet

Tomtarea
2611 kvm
Tomttyp
Naturtomt
Övrigt
Mysig tomt med inslag av berg.
Sammanställning uteplats
Mysig tomt med inslag av berg.
Vatten och avlopp
Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp
Plan
Byggnadsplan (1958-03-05)
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Skärlinge GA:1

Taxering

Taxeringsår
2019
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 309 000 kr
Markvärde
663 000 kr
Värdeår
1968
Totalt
1 972 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
9 000 kr
Vatten och avlopp
1 704 kr
Väg/samfällighetsavgift
4 900 kr
Renhållning
1 430 kr
Försäkring
3 312 kr
Total driftkostnad
ca 20 346 kr/år
Årlig elförbrukning
5 576 kwh
Kommentar
Väg/samfällighetsavgift är 3.400:- till Frönäs vägförening och 1.500:- till Tomtägarföreningen där båtplats ingår i avgiften. Totalt 4.900:-

Pantbrev

Totalt
434 000 kr

Energideklaration

Utförd
Behövs inte
Fakta
  • Antal rum 3 rum varav sovrum 2
  • Hustyp Fritidshus
  • Boarea 87kvm
  • Tomtarea 2611 kvm
  • Byggnadsår 1964, Ombyggt 1990
ALLA BILDER
Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!Välskött med plats för halva släkten, många sovplatser, vinterbonat, havsnära!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se