Beskrivning

Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!

Interiörbeskrivning

Stort härligt sällskapsrum med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Ljuset som strömmar in från de stora fönsterpartierna och takhöjden upp till nock. Nyinstallerad täljstenskamin som pryder sin plats och kommer skänka värme en ruggig kväll när hösten närmar sig.
Nyrenoverat kök från 2015 med ljusa materialval och en köksö som ger extra bra förvaring och arbetsytor. Spis med häll och delad kyl/frys i rostfritt stål.

Öppning mot stort sovrum med flertalet garderober, plats för dubbelsäng och fönster mot den grönskande baksidan. Här bor ni verkligen med naturen som närmsta granne, en härlig plats att skapa minnen för livet tillsammans med familj och vänner. Varmt välkomna på visning!

Kortfakta:
- Installerat ny eldstad (täljstenskamin) 2020.
- Byggt altan vid gästhuset 2019.
- Nytt kök och ny elcentral 2015.
- Nytt tak på huvudbyggnaden 2016.

Fakta om bostaden

Hustyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Hoppet 1:31
Adress
Hoppetvägen 19
Postnummer
14895
Ort
Muskö

Byggnad

Byggnadsår
1972, tillbyggt 1987
Byggnadstyp
1-plansfritidshus
Boarea
37 kvm
Antal sovrum
1 - 3
Antal rum
2
Fasad
Trä
Fönster
2-glas, kopplade
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Betongpannor
Grund
Plintrund/uteluftsventilerad torpargrund
Uppvärmning
Direkt El och eldstad
Övriga byggnader
Vidbyggt oisolerat badrum med ingång via altanen. Toalettlösning med separett, duschkabin och tvättmaskin.
Gästhus med indraget vatten, flertalet sovplatsen och egen altan.
Bastu som nuvarande ägare istället har nyttjat som gästrum.
Förråd med verkstadsdel.

Fastighet

Tomtarea
2849 kvm
Vatten och avlopp
Enskilt sommarvatten, vattenprov taget 2020. Enskilt avlopp, upprättat och godkänt 2014. Rutinkontroll av BDT-avlopp pågående.
Plan
Byggnadsplan Nybyggnadsförbud
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Haninge Rummet GA:1 ändamål: Vägar

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
557 000 kr
Markvärde
755 000 kr
Värdeår
1976
Totalt
1 312 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
5 612 kr
Vatten och avlopp
895 kr
Sotning
443 kr
Väg/samfällighetsavgift
672 kr
Renhållning
1 518 kr
Försäkring
2 884 kr
Total driftkostnad
ca 12 024 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
Säljarna har nyttjat det som mest mellan april - oktober, men vanligtvis mellan maj - september. Dock kan säsongen komma att förlängas något med den nya kaminen.

Pantbrev

Totalt
18 400 kr

Energideklaration

Utförd
Behövs inte
Fakta
  • Antal rum 2 rum varav sovrum 1 - 3
  • Hustyp Fritidshus
  • Boarea 37kvm
  • Tomtarea 2849 kvm
  • Byggnadsår 1972, tillbyggt 1987
ALLA BILDER
Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!Fritidshus med högt och fritt läge, gångavstånd till salta bad!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se