Beskrivning

Trivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrum

Allmänt om området

Gångavstånd till: Ösmo centrum med affärer, restauranger, vårdcentral, frisörer, simhall, skola och förskolor, idrottshall, fotbollsplan, stor ridskola med privathäst del, Körunda golfbana med hotell och restaurang, bad i sjön Muskan, havet - Rangsta brygga eller ut mot Muskö, bad med vattenruschbana & minigolv mm på Nicksta.

Närservice

Avnjut en god vegetarisk lunch eller go fika på mysiga Ösmo plantshop. Flera andra matställen. Affärer i centrum: Ica och Priskrossaren. Frisörer. Vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Precis utanför området finns busshållplats Gångavstånd pendeltågstation. Direktbussar till Stockholm med påstigning vid plantshopen.

Övrigt

Flera kommunala förskolor. Montessori skola årskurs F-3, Vansta skolan F- årskurs 9. Tallbacka skolan - under renovering.

Interiörbeskrivning

Välkommen in! Hall med garderober, trappa till övre plan. Rymlig tvättstuga med fönster, tvättmaskin 2014, torkskåp, linneskåp, tidigare fanns här en dusch, nu utbytt till en tvättho, varmvattenberedare 2016. WC/handfat med fönster. På entréplan finns två sovrum. Stort vardagsrum med parkettgolv, valv mot matrum med parkettgolv (kan bli ett sovrum). Ljust kök, äldre skåpsinredning, plats för större matbord, spis, fläkt, kyl, frys. DM från 2012, trätak med spotlights. Från köket finns utgång till altan delvis under tak mot baksidan.
Övre plan:
Trappa till allrum/tv-rum, ljust laminatgolv. Från allrummet finns utgång till gavelbalkong. Badrum med WC/dusch, handfat i kommod, linneskåp, vädringsfönster. Två stora sovrum med takkupor för extra rymd och ljusinsläpp, parkettgolv och träpanel i taket, ena sovrummet har garderobsvägg med spegeldörrar och ingång till stor kädkammare.

Fakta om bostaden

Hustyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Gårdsskrivaren 59
Adress
Magnes väg 10
Postnummer
14833
Ort
Ösmo

Byggnad

Byggnadsår
1972, Ombyggt 1978
Byggnadstyp
1½-planskedjehus
Boarea
155 kvm
Antal sovrum
4 - 5
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
2-glas och 3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Plåt
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Direkt El, luftvärmepump
Övriga byggnader
Varmbonat garage om ca 30 kvm

Fastighet

Tomtarea
374 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 282 000 kr
Markvärde
688 000 kr
Värdeår
1974
Totalt
1 970 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
29 742 kr
Vatten och avlopp
7 225 kr
Renhållning
1 948 kr
Försäkring
4 800 kr
Total driftkostnad
ca 43 715 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
20 249 kwh

Pantbrev

Totalt
1 450 800 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
29 Maj 2020
Energiförbrukning
117 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
F
Fakta
  • Antal rum 6 rum varav sovrum 4 - 5
  • Hustyp Kedjehus
  • Boarea 155kvm
  • Tomtarea 374 kvm
  • Byggnadsår 1972, Ombyggt 1978
ALLA BILDER
Trivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrumTrivsamt kedjehus i lugnt och barnvänligt område nära till pendeltåg och centrum
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Anna Ohrgren Åstrand

Anna Ohrgren Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-551948

anna@hushemsodertorn.se