Beskrivning

Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!

Allmänt om området

Gångavstånd till: Ösmo centrum med affärer, restauranger, vårdcentral, frisörer, simhall, skola och dagis, idrottshall, fotbollsplan, stor ridskola med privathäst del, Körunda golfbana med hotell och restaurang, bad i sjön Muskan, havet - Rangsta brygga eller ut mot Muskö, bad med vattenruschbana & minigolv mm på Nicksta.

Närservice

Avnjut en god vegetarisk lunch eller go fika på mysiga Ösmo plantshop. Flera andra matställen. Affärer i centrum: Ica och Priskrossaren. Frisörer. Vårdcentral och apotek.

Kommunikation

Precis utanför området finns busshållplats Gångavstånd pendeltågstation. Direktbussar till Stockholm med påstigning vid plantshopen.

Övrigt

Flera kommunala daghem. Montessori skola årskurs F-3, Vansta skolan F- årskurs 9. Tallbacka skolan - under renovering.

Interiörbeskrivning

Välkommen in!
Öppen luftig planlösning, hall med plats för kläder, kök och matplats , trappa till övre plan. Köket är nyligen smakfullt renoverat med luckor i ek, vita liggande kakelplattor vid arbetsytorna, stenbänkskiva , induktionshäll, hel kyl och frys, inbyggd micro samt ugn, diskmaskin, plats för ett ordentligt matbord. Helkaklat badrum med klinkergolv och (golvvärme), mysigt stort bubbelbadkar, WC och handfat. I badrummet finns även tvättmaskinen och torktumlaren samt värmepannan. I hallen under trappen finns lucka till krypgrunden. Vardagsrum med utgång till baksidan med uteplaser i två etage.

Övre plan består av tre fina sovrum varav ett lite större. I ett av de mindre sovrummen finns en liten tillbyggnad över trapphuset med en liten extra sovplats. Helkaklat duschrum med klinker och golvvärme, WC, dusch samt handdukstork. Lucka till vind från hallen.

Övrigt:
På båda planen är det ett enhetligt ljust parkettgolv.
Halva spishällen är ur funktion.
På framsidan finns altan med förmiddagssol.
På baksidan finns två uteplatser, en i anslutning till huset samt en med trappa upp till en platå med trädäckad uteplats.
Carport.
Utvändigt förråd.

Fakta om bostaden

Hustyp
Kedjehus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Mjärden 19
Adress
Mjärdvägen 17
Postnummer
14835
Ort
Ösmo

Byggnad

Byggnadsår
1984
Byggnadstyp
2-planskedjehus
Boarea
97 kvm
Antal sovrum
3
Antal rum
4
Fasad
Trä
Fönster
3-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Frånluftsvärmepump, vattenburet system samt luftvärmepump med AC funktion
Övriga byggnader
Carport

Fastighet

Tomtarea
319 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan Ändring Av Dp
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Mjärden GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Övrigt

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 017 000 kr
Markvärde
665 000 kr
Värdeår
1984
Totalt
1 682 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
13 932 kr
Vatten och avlopp
5 000 kr
Väg/samfällighetsavgift
5 600 kr
Renhållning
2 820 kr
Försäkring
3 792 kr
Total driftkostnad
ca 31 144 kr/år
Antal i hushållet
4
Årlig elförbrukning
7 755 kwh

Pantbrev

Totalt
1 819 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
24 Oktober 2013
Energiförbrukning
109 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 4 rum varav sovrum 3
  • Hustyp Kedjehus
  • Boarea 97kvm
  • Tomtarea 319 kvm
ALLA BILDER
Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!Välskött och mysigt parhus i ett område med mycket barnfamiljer!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se