Beskrivning

Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.

Välkomnande entré med stenlagd uteplats och förråd. Perfekt gavelläge för barnfamiljen med lekplatsen och grönområden inpå knuten! Framsidan badar i sol hela morgon och förmiddag. Vid uteplatsen klättrar vinrankorna. Hallen är utrustad med riktigt bra förvaring med hyllplan och klädstång bakom draperi. Rustikt laminatgolv genomgående med kök och målade väggar. Klädkammare/förråd under trappen. Tvättstuga direkt till vänster linneskåp och flertalet öppna hyllor. Tvättmaskin och torktumlare.

Renoverat badrum med vitt kakel, grått klinkergolv med golvvärme (elslingor) och spotlights i taket. Regndusch med vikdörrar i glas, handdukstork, WC, kommod och spegel med touchbelysning.

Stort kök med matplats och fönster mot framsidan. Bänkskiva i massiv ek med nedsänkt ho och ovanliggande vitt kakel. Spis med häll och fläkt, diskmaskin samt stor kyl och frys. Bra förvaring med delvis överskåp och öppna hyllplan. Ingång till sovrum med ljust träliknande laminatgolv och fönster mot baksidan. Här har vissa valt att bygga om rummet på olika sätt. Kanske en chans att bygga ut köket eller istället öppna upp mer mot vardagsrummet?

Rymligt vardagsrum med parkettgolv, grå tapet och stort fönsterparti mot baksidan samt altandörr ut till den trädäckade altanen i det optimala västerläget! Här kan ni njuta i lugn och ro, ostört med insynsskyddet och avkopplande i jacuzzin… Mysig trädgård med jordgubbar och röda vinbär.

Övre plan erbjuder ytterligare två fina sovrum med fönster mot den lugna baksidan, varav det ena är utrustad med garderober. Båda är beklädda med ett mörkare laminatgolv liknande ett trägolv i valnöt, samt med ljusa ytskikt. Den övre hallen har fint ljusinsläpp från ett fönster och mörkgrått laminatgolv. Detta utrymme kan med fördel användas som kontorsdel.
Badrum med plastmatta och en kaklad del vid badkaret. WC, handfat, spegel och stort insynsskyddat vädringsfönster.

Varmt välkomna till detta familjära bostadsrättsradhus i två plan med optimalt gavelläge och en tomt som bjuder på både frukt och bär. Rymligt vardagsrum med utgång till baksidan som ligger i ett perfekt västerläge med ett lyxigt jacuzzi och insynsskydd. Fint kök med matplats, tre rejäla sovrum och två badrum, varav ena är smakfullt renoverat. Tvättstuga och bra förvaring med klädkammare och garderober. Mycket barnvänligt och lugnt område. Fina renoverade lekplatser, nära buss och endast ett par minuter till natur och salta hav! Eget garage som ingår i avgiften!

Allmänt om området

En kort promenad så hamnar Ni vid Strandvägen, även kallad för Ringvägen. En enkelriktad bilväg som används som motionsled. Intill denna väg finns flertalet badstränder och klippor, välvärt ett besök en varm sommardag likväl som en frostig vinterdag. I slutet av Ringvägen finns Lövhagens naturområde med motionsspår samt ett mysigt fik. Gångavstånd till busshållplast uppe vid vändplanen samt nära även till pendeltågsstationen vid Gröndalsviken. Det finns direktbussar till Gullmarsplan som tar ca 45 min. Skotten livs är en trevlig liten mataffär med bra service. Här finns även en väldigt populär thairestaurang. Förskolor, Gröndalsskolan F-9, Svandammsskolan F-6.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bogvägen 10
Förening
Hsb Brf Sandskogen I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2222-1-79-7
Postnummer
14935
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
7 034 kr Inkl. värme, VA, garage, renhållning/sopor & bostadsrättstillägg på försäkringen. Exkl. kallvatten.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Sandskogen I Nynäshamn
Antal lägenheter
97
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Kabel-TV avtal med Com Hem
Renoveringar utförda och planerade
Genomförda:
Samtliga utomhusarmatur bytta
OVK har genomförts
Sanden i sandlådorna bytts ut, en sandlåda har tagits bort
Målning av Spantvägen
Planerade:
Renovering av våtutrymmen i föreningslokalen
Översyn av lekplatserna
Allmänt om föreningen
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam.
I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Föreningen äger fastigheten Barken 3 i Nynäshamns kommun. Byggnaderna uppfördes 1984-1985
Kvarterslokal som kan hyras för olika sammankomster. Bastu. Pingisrum.

Gemensamma grönytor, lekplatser och samtliga bostadsrätter har en garageplats. De 28 p-platserna hyrs ut separat till medlemmar.

Elavtal med LOS Energy och Ellevio

Byggnad

Byggnadsår
1985
Byggnadstyp
2-plans bostadsrättsradhus
Boarea
103 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk
Övriga byggnader
Två utvändiga förråd på tomten.

Våning/Hiss

Hiss
Nej

Driftkostnader

El
9 860 kr
Vatten och avlopp
7 800 kr
Försäkring
3 804 kr
Övriga kostnader
1 860 kr
Total driftkostnad
ca 23 324 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
VA: Kallvatten som inte ingår i avgiften.
Försäkring: Hemförsäkring, då bostadsrättstillägget ingår i avgiften till föreningen.
Övrigt: TV/bredband/telefoni med det nya avtalet som föreningen tecknar per den 2020-03-01.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
08 Juli 2009
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 4 rum
  • Hustyp Radhus
  • Boarea 103kvm
  • Månadsavgift 7 034 kr Inkl. värme, VA, garage, renhållning/sopor & bostadsrättstillägg på försäkringen. Exkl. kallvatten.
ALLA BILDER
Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se