Beskrivning

Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.

Varmt välkomna till detta familjära bostadsrättsradhus i två plan med optimalt gavelläge och en tomt som bjuder på både frukt och bär. Rymligt vardagsrum med utgång till baksidan som ligger i ett perfekt västerläge med ett lyxigt jacuzzi och insynsskydd. Fint kök med matplats, tre rejäla sovrum och två badrum, varav ena är smakfullt renoverat. Tvättstuga och bra förvaring med klädkammare och garderober. Mycket barnvänligt och lugnt område. Fina renoverade lekplatser, nära buss och endast ett par minuter till natur och salta hav! Eget garage som ingår i avgiften!

Allmänt om området

En kort promenad så hamnar Ni vid Strandvägen, även kallad för Ringvägen. En enkelriktad bilväg som används som motionsled. Intill denna väg finns flertalet badstränder och klippor, välvärt ett besök en varm sommardag likväl som en frostig vinterdag. I slutet av Ringvägen finns Lövhagens naturområde med motionsspår samt ett mysigt fik. Gångavstånd till busshållplast uppe vid vändplanen samt nära även till pendeltågsstationen vid Gröndalsviken. Det finns direktbussar till Gullmarsplan som tar ca 45 min. Skotten livs är en trevlig liten mataffär med bra service. Här finns även en väldigt populär thairestaurang. Förskolor, Gröndalsskolan F-9, Svandammsskolan F-6.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bogvägen 10
Förening
Hsb Brf Sandskogen I Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2222-1-79-7
Postnummer
14935
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
7 034 kr Inkl. värme, VA, garage, renhållning/sopor & bostadsrättstillägg på försäkringen. Exkl. kallvatten.

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Sandskogen I Nynäshamn
Antal lägenheter
97
Varav hyresrätter
0
TV och bredband
Kabel-TV avtal med Com Hem
Renoveringar utförda och planerade
Genomförda:
Samtliga utomhusarmatur bytta
OVK har genomförts
Sanden i sandlådorna bytts ut, en sandlåda har tagits bort
Målning av Spantvägen
Planerade:
Renovering av våtutrymmen i föreningslokalen
Översyn av lekplatserna
Allmänt om föreningen
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam.
I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Föreningen äger fastigheten Barken 3 i Nynäshamns kommun. Byggnaderna uppfördes 1984-1985
Kvarterslokal som kan hyras för olika sammankomster. Bastu. Pingisrum.

Gemensamma grönytor, lekplatser och samtliga bostadsrätter har en garageplats. De 28 p-platserna hyrs ut separat till medlemmar.

Elavtal med LOS Energy och Ellevio

Byggnad

Byggnadsår
1985
Byggnadstyp
2-plans bostadsrättsradhus
Boarea
103 kvm
Antal rum
4
Fönster
3-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Ventilation
Mekanisk
Övriga byggnader
Två utvändiga förråd på tomten.

Våning/Hiss

Hiss
Nej

Driftkostnader

El
9 860 kr
Vatten och avlopp
7 800 kr
Försäkring
3 804 kr
Övriga kostnader
1 860 kr
Total driftkostnad
ca 23 324 kr/år
Antal i hushållet
4
Kommentar
VA: Kallvatten som inte ingår i avgiften.
Försäkring: Hemförsäkring, då bostadsrättstillägget ingår i avgiften till föreningen.
Övrigt: TV/bredband/telefoni med det nya avtalet som föreningen tecknar per den 2020-03-01.

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
08 Juli 2009
Energiklass
None
Fakta
  • Antal rum 4 rum
  • Hustyp Radhus
  • Boarea 103kvm
  • Månadsavgift 7 034 kr Inkl. värme, VA, garage, renhållning/sopor & bostadsrättstillägg på försäkringen. Exkl. kallvatten.
ALLA BILDER
Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.Bostadsrättsradhus med gavelläge, garage och lyxigt jacuzzi.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se