Beskrivning

Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!

Perfekt läge! Uteplatser på både fram och baksidan med morgonsol och eftermiddag/kvällssol. Mysigt uterum på baksidan utan direkt insyn. Nära till vackra Ringvägen med bad och strövområde. Bekvämt nära buss.

Allmänt om området

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkommen in! Hall med klinkergolv vid entrédelen, förråd under trappan. Kök med matplats, Härjedalskök, släta skåpsluckor i grått, mosaik vid arbetsytorna, spis med induktionshäll, fläkt, diskmaskin, kyl/frys. Vardagsrum med parkettgolv renoverat 2015, utgång till uterum och altan på baksidan. Tvättstuga med TM och TT, tvättbänk med tvättho. Från tvättstugan når man isolerat förråd/hobbyrum med separat utgång. WC/dusch med plastmatta och våtrumstapet.
Övre plan:
Övre plan rymmer tre sovrum, lösa garderober, två av rummen har markis mot baksidan. WC/dusch, här finns plats om man önskar badkar, platsmatta och våtrrumstapet. Hall med lucka till vind där man lagt golv så det finns gott om förvaringsutrymme.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Bogvägen 5
Förening
Hsb Brf Söderkåkar i Nynäshamn
Lägenhetsnummer
45-2225-1-2-7
Postnummer
14935
Ort
Nynäshamn
Månadsavgift
7 353 kr Inkl Värme, varmvatten, p-plats, kabel tv, exkl kallvatten

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Hsb Brf Söderkåkar i Nynäshamn
Antal lägenheter
51
Varav hyresrätter
0
Antal lokaler
1
Renoveringar utförda och planerade
Utförda:
Föreningen har under 2018 investerat i 3 nya tvättmaskiner och 2 nya tumlare.
Bytt och reparerat varmvattenkulvert samt reparerat kopplingsbrunnar
Uppgraderat värmecentralen med digital övervakning,
Kommande:
uppgradering av panncentralen
inom en 10- års period takrenovering
Planerade åtgärder ska finansieras med egna medel samt avsättningar till underhållsfonden
Parkering
8 p-platser
51 garageplatser ( till varje bostadsrätt)
Allmänt om föreningen
Föreningen äger fastigheten Barken 4
Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Folksam, I föreningens fastighetsförsäkring ingår bostadsrättstillägg för föreningens lägenheter.

Byggnad

Byggnadsår
1985
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Boarea
105.5 kvm
Antal rum
4
Fönster
2-glas
Uppvärmning
Bergvärme
Övrigt om byggnaden
Lägenheten har två förråd på baksidan samt ett isolerat förråd på framsidan, det isolerade förrådet har även ingång från tvättstugan.
Övriga byggnader
Tillgång till gemensam tvättstuga i separat byggnad. Feslokal går att boka.

Våning/Hiss

Hiss
Nej
Totalt antal våningar
1
Våning
1
Kommentar Våningsplan
Två plan

Driftkostnader

El
10 824 kr
Vatten och avlopp
6 600 kr
Försäkring
2 500 kr
Total driftkostnad
ca 19 924 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
5 000 kwh
Kommentar
Nuvarande ägare har Com hem bredband för 329:-/m

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
02 April 2009
Energiklass
None
Fakta
 • Antal rum 4 rum
 • Hustyp Radhus
 • Boarea 105.5kvm
 • Månadsavgift 7 353 kr Inkl Värme, varmvatten, p-plats, kabel tv, exkl kallvatten
ALLA BILDER
Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!Fina uteplatser, framsidan med morgonsol, baksidan med eftermiddag/kvällsol!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se