Beskrivning

Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!

Varmt välkommen till detta påkostade radhus på populära Brunnsgatan, 5 r.o.k. varav 4 sovrum, här med potential till att göra ytterligare ett sovrum, kontor eller gästrum. Inredd vind med stort takfönster som kan öppnas upp för snarlik fransk balkongkänsla. Två härliga uteplatser varav ena i mysigt västerläge. På Brunnsgatan 32 får ni inte bara ett bra läge, ett optimalt boende och smarta lösningar - men också ett fantastiskt område där barn kan leka fritt och tryggt i denna idylliska miljö. Två lekplatser och flera småvägar att cykla, köra lådbil eller inlines på. Vintertid finns det även en mindre backe för att åka pulka eller snowracer på för dom minsta. Garage i länga som tillhör fastigheten samt flertalet fria parkeringsmöjligheter via samfälligheten. Gångavstånd till kommunala medel, förskolor, livsmedelsbutiker och restauranger. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information!

Interiörbeskrivning

Ni möts av en välkomnande entré med fin stenläggning och altan med nerfällda spotlights. Altanen, med underliggande isolering och skärmtak, är förberedd för möjligheten till att göra ett uterum. En av de stora fördelarna med detta hus är att man har valt att bygga ut entrén 2018, vilket ger er en helt annan yta och förvaringsmöjlighet i hallen. Klinker med golvvärme och vitmålade väggar. Större garderob för god förvaring.

Härligt öppet och luftigt kök, med plats för att kunna duka långbord för alla födelsedagar och härliga högtider. Nytt ljust och naturskönt laminatgolv som löper genom hela entréplan, vitmålade väggar samt tapetserad fondvägg i grått. Kök i vitt med stilrena släta luckor på över- och underskåp. Mosaik ovan bänk i uppfriskande grön kulör och bänkskiva i massiv ek. Dubbel diskho med väl tilltagen avställningsyta i rostfritt stål och nedfälld spishäll. Ugn, köksfläkt samt diskmaskin i rostfritt stål. Skafferi med öppet hyllplan för mikrovågsugn. Kyl och frys i vitt med ovanliggande skåp. Separat köksdel vid trapp med väl tilltagen bänkyta, bänkskiva i massiv ek och skåp i vitt, perfekt för extra förvaring.

Tvättstuga med ingång via köket, beklädd med vitmålade väggar och platsmatta. Tvättbänk i laminat med nedsänkt rund tvättho i rostfritt stål. Väggfasta hyllplan ovan bänk för lättillgänglig förvaring. Torktumlare samt tvättmaskin. Varmvattenberedare.

Renoverat badrum från 2010 med sobra material och färgval. Klinker med golvvärme, kaklade väggar och infällda spotlights i taket. Vägghängd WC med smart avställningsyta, stor kommod med goda förvaringsmöjligheter och två blandare. Badrumsspegel med inbyggd belysning och fin handdukstork. Duschhörna med raka glasdörrar, regndusch och hyllplan för diverse artiklar.

Trivsamt vardagsrum med generöst ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Tapetserade väggar i beige nyans samt fondvägg i levande mönster. Utgång till den grönskande baksidan med stor altan i ett perfekt västerläge. Installerad markis och nerfällda spotlights i altanen, vilket förhöjer mysfaktor en sen sommarkväll. Plats för en loungegrupp samt matgrupp och ett avkopplande spabad! Mindre gräsyta med redskapsbod och hög grind ut mot gångvägen.


Vitmålad trappa med fin grå mattbeklädnad för extra komfort och halkskydd leder Er upp till övre plan bestående av tre sovrum samt ett badrum, och vidare trapp till vindsvåningen.

Sovrum ett av fyra finner Ni direkt till vänster. Ljust och fint rum med tapetserade väggar och heltäckningsmatta. Gör sig väl som barnrum, gästrum eller kontor. Plats för säng, skrivbord och diverse möblemang.

Sovrum två, det största sovrummet, används idag som barnrum men kan likväl användas som master bedroom. Här med vitmålade väggar och laminatgolv. God plats för dubbelsäng, nattduksbord samt diverse möblemang.

Mittemot sovrum två finner ni sovrum tre. Vitmålade väggar och fint laminatgolvet. Plats för säng, skrivbord och enklare möblemang. Perfekt som tonårsrum, barnrum eller gästrum.

Badrum med målade väggar, plastmatta och takfönster. Badkar, WC, handfat med avställningsyta i ek, väggfast badrumsspegel samt hyllplan i ek.

Övre hall med tapetserade och vitmålade väggar samt laminatgolv. Väggfasta byråer för förvaring under trapp till vindsvåning.

Vindsvåningen, och det fjärde sovrummet, är beklätt med samma fina laminatgolv som i övriga huset, vitmålade väggar, infällda spotlights i tak samt generöst med flertalet Renova-vägguttag. Fint ljusinsläpp från det stora takfönstret med inbyggt solskydd, vilket kan öppnas upp liknande en fransk balkong. Plats för dubbelsäng samt diverse möblemang.

Kortfakta:
- Kommentar till taxeringsinformation om bo och biarea: Boarea samt Biarea kan skilja då man bl.a. har inrett vinden till sovrum samt byggt ut entrén.
- Två förråd vid entrésidan varav ett är isolerat. Se över möjligheten till att göra ett gästrum, kontor alternativt tonårsrum?
- Badrum entréplan renoverat år 2010.
- Vindsutrymme år 2017-2018.
- Ny ytterdörr år 2018.
- Fasad framsidan målad år 2019.
- Altan på framsidan år 2019.
- Fläkt till ventilation placerades på taket år 2017-2018.
- Kyl & frys ca år 2007
- Diskmaskin år 2017
- Ugn år 2007
- Spishäll år 2017
- Köksfläkt år 2017
- Tvättmaskin år 2017
- Torktumlare år 2006
- Garage i länge som tillhör fastigheten.
- Flertalet parkeringsplatser via samfälligheten.
- Två lekplatser.
- Gångavstånd till matbutiker, restauranger, förskolor, buss och pendeltåg.
- ComHem-hus men går att välja annan operatör.
- Fiber finns i området.
- Spabadet på baksidan ingår i köpet. (Lay-Z-spa - Vegas)

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Isolatorn 20
Adress
Brunnsgatan 32
Postnummer
14941
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1981
Byggnadstyp
2½-plans radhus
Boarea
98 kvm
Antal sovrum
4
Antal rum
5
Fasad
Trä
Fönster
2+1glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Tegelpannor
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Direkt El samt luftvärmepump
Ventilation
Mekanisk (endast frånluft)

Fastighet

Tomtarea
146 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Isolatorn GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 069 000 kr
Markvärde
561 000 kr
Värdeår
1981
Totalt
1 630 000 kr
Skatt/Avgift
8349

Driftkostnader

El
17 487 kr
Vatten och avlopp
8 925 kr
Väg/samfällighetsavgift
12 000 kr
Försäkring
7 462 kr
Total driftkostnad
ca 45 874 kr/år
Antal i hushållet
6
Årlig elförbrukning
14 719 kwh
Kommentar
- OBS! Angiven driftkostnad för El/uppvärmning är innan det utvändigt portabla spabadet togs i bruk. Drift inkl spabadet är ca 25 024 kr/år, 17000 kwh/år.
- Renhållning/sophämtning ingår i samfällighetsavgiften.
- Försäkring är inkl hemförsäkring.

Pantbrev

Totalt
1 754 050 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
06 Maj 2020
Energiförbrukning
154 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
G
Fakta
  • Antal rum 5 rum varav sovrum 4
  • Hustyp Radhus
  • Boarea 98kvm
  • Tomtarea 146 kvm
ALLA BILDER
Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!Påkostat radhus på populära Brunnsgatan!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Robin Agerstig

Robin Agerstig

Fastighetsmäklare

072-253 72 32

robin@hushemsodertorn.se