Beskrivning

Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.

Närservice

Willys finns vid Malmtorget samt ett flertal restauranger. Shell, OKQ8, ingo finns vid norra gamla infarten. Nyöppnad livsmedelsbutik Matrix.

Kommunikation

I norra delen av Nynäshamn finns "Nynäsgård" pendeltågsstation som tar dig till Stockholm på lite drygt 50 min.

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkommen in! Öppen hall med kapprum. Vid entrén är det klinkergolv med värme, i övrigt ett snyggt enhetligt laminatgolv på hela övre planet. Köket är öppet och luftigt med härlig kontakt med vardagsrummet, köksdelen har en praktisk köksö med förvaring och arbetsytor samt även eluttag för köksredskap. Platsbyggt matbord hänger samman med köksön. Köket är utrustat med kyl, frys, spishäll, ugn, fläkt och micro/ugn samt diskmaskin, bra med arbetsytor och ovanför arbetsytorna är det liggande lätt färgat glas, släta lådfronter i vitt. Taket har infällda spothlights. Rymligt vardagsrum, här finns plats för både soffgrupp och matplats, utgång till balkongen.
Tack vare de öppna ytorna har man en härlig kontakt med gästerna när det ska tillagas mat och många är samlade till fest. Men också mysigt till vardags och vid läxläsning.
På entréplanet finns ett ordentligt sovrum med fönster mot framsidan.
WC/duschväggar i glas, helkaklade väggar i vitt, svart klinkergolv och golvvärme, handfat i kommod.

Soutterängplanet har tre sovrum, två något mindre rum och ett större sovrum med utgång till uteplatsen på baksidan. Rymlig klädkammare. WC/badrum med helkaklade väggar i vitt och svart klinkergolv med värme, inbyggt badkar, handfat i kommod. Allrum/hobbyrum/gästrum/tonårshäng, välj vad som passar dig. Perfekt avskilt läge som gör att man slipper störa föräldrarna om kompisarna är på besök. Tvättstuga utrustad med tvättmaskin samt torktumlare, här finns även varmvattenberedaren.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Neutronen 12
Adress
Hacktorpsvägen 29
Postnummer
14941
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1972
Byggnadstyp
2-plans radhus i souterräng
Boarea
118 kvm
Biarea
34 kvm
Antal sovrum
4 - 5
Antal rum
6
Fasad
Trä
Fönster
2-glas
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Direkt El, luftvärmepump
Ventilation
Frånluftsventilation

Fastighet

Tomtarea
234 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan Tomtindelning
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Neutronen GA:1 ändamål: Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Neutronen GA:2 ändamål: Övrigt

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 212 000 kr
Markvärde
624 000 kr
Värdeår
1972
Totalt
1 836 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
20 000 kr
Vatten och avlopp
7 500 kr
Väg/samfällighetsavgift
6 000 kr
Renhållning
1 750 kr
Försäkring
5 000 kr
Total driftkostnad
ca 40 250 kr/år
Antal i hushållet
4
Årlig elförbrukning
13 677 kwh

Pantbrev

Totalt
1 510 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
21 Maj 2018
Energiförbrukning
54 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
C
Fakta
  • Antal rum 6 rum varav sovrum 4 - 5
  • Hustyp Radhus
  • Boarea/Biarea 118kvm / 34kvm
  • Tomtarea 234 kvm
ALLA BILDER
Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.Smakfullt renoverat radhus i norra Nynäs! Suveränt västerläge.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se