Beskrivning

Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!

Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin ! Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Övre plan med tre sovrum och badrum.

Närservice

Willys finns vid Malmtorget samt ett flertal restauranger. Shell, OKQ8, ingo finns vid norra gamla infarten.

Kommunikation

I norra delen av Nynäshamn finns "Nynäsgård" pendeltågsstation som tar dig till Stockholm på lite drygt 50 min.

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Välkommen till Hacktorpsvägen 36 ! Framför entrén finns en carport för en till två bilar, utvändigt kallförråd samt redskapsbod. På framsidan finns även en mysig altan med kvällssol vid sköna sommarkvällar.

Hall med gott om plats för förvaring. Tvättstuga med tvättpelare, tvättho, vv beredare. Modernt kök med öppen planlösning, öppet mellan kök och vardagsrum, från köket finns utgång till altan på baksidan och mot allmänningen och en fin lekplats för barnen. Köket har vita skåpsluckor och svart liggande kakel vid arbetsytorna, hall och kök har ett klinkerliknande mörkt laminatgolv, praktisk köksö för frukost samt avlastningsyta. Vardagsrummet är stort och delbart om man behöver ytterligare ett sovrum, mysig telgstenskamin för höst och vinterkvällar, parkettgolv. Separat WC under trappen.

Övreplan rymmer tre bra sovrum ett fint badrum, hall med plats för skrivbord samt en stor klädkammare. Ett av sovrummen har flera garderober. Badrummet har vitt kaklade väggar och mörkt klinkergolv, badkar, WC och handfat. I klädkammaren som rymmer mycket förvaring med bl a hyllplan finns basenheten för ventilations anläggningen som nyligen installerades.

Övrigt:
Ett mysigt och välkomnande hem som passar såväl barnfamiljen som ett yngre eller äldre par.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Elektronen 19
Adress
Hacktorpsvägen 36
Postnummer
14941
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1968
Byggnadstyp
2-plansradhus
Boarea
110 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
4
Fasad
Putsade prefabricerade lättbetongelement
Fönster
Kopplade tvåglasfönster
Stomme
Lättbetong
Bjälklag
Lättbetong
Tak
Papptak
Grund
Betongplatta
Uppvärmning
Direkt El/luftvärmepump/kamin
Ventilation
Mekanisk, till och frånluft från 2019
Övrigt om byggnaden
Nyinstallerad ventillationsanläggning för bättre inomhusmiljö och få ner radonvärdet. Radonmätning gjord 2019-12-01 till 2020-02-02 med årsmedelvärde på 140 Bq/m3. Gränsvärdet ligger idag på 200 Bq/m3.
Övriga byggnader
Carport med förrådsdel på framsidan.

Fastighet

Tomtarea
215 kvm
Tomttyp
Trädgårdstomt
Övrigt
Fin liten trädgårdstomt mot allmänning.
Sammanställning uteplats
Fin liten trädgårdstomt mot allmänning.
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Stadsplan Tomtindelning
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Elektronen GA:1 Avtalsservitut Ledning Avtalsservitut Vattenledning

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 407 000 kr
Markvärde
610 000 kr
Värdeår
1968
Totalt
2 017 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
15 306 kr
Vatten och avlopp
7 154 kr
Sotning
128 kr
Väg/samfällighetsavgift
5 200 kr
Renhållning
1 827 kr
Försäkring
5 544 kr
Övriga kostnader
600 kr
Total driftkostnad
ca 35 759 kr/år
Antal i hushållet
2
Årlig elförbrukning
12 324 kwh
Kommentar
Övrigt är byte av filter till ventilationsanläggningen.

Pantbrev

Totalt
1 983 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
18 Januari 2016
Energiklass
F
Fakta
  • Antal rum 4 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp Radhus
  • Boarea 110kvm
  • Tomtarea 215 kvm
ALLA BILDER
Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!Välkommen till ett mysigt och välhållet radhus i Hacktorp med kamin!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Peter Åstrand

Peter Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-174204

peter@hushemsodertorn.se