Beskrivning

BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!

En kort promenad från centrum ligger detta mysiga bostadsrättsradhus i två plan på gaveln. Detta radhus ger Er de bästa förutsättningarna för ett trivsamt boende, att samlas runt middagsbordet i det moderna köket för att sedan tända en brasa i öppnaspisen i vardagsrummet, dra sig tillbaka i något av de tre ordentliga sovrummen. Bra plats för förvaring och kläder. (Ett tips på drömmen för en tonåring, med egen ingång i källarplanet, stort sovrum/allrum, egen klädkammare att gå in i och välja kläder för dagen och ingen kö till badrummet.) Duscha uppe på morgonen och krypa ner i ett skönt bad på kvällen. Sätt enkelt din egen prägel men det är genomgående ljusa, sobra ytskikt, vackra golv, så det är bara att flytta in och titta ut genom de fina spröjsade fönstren. För ljumma sommarkvällar vid grillen finns det två altaner mot baksidan i söderläge, den ena är under tak, mysigt att sitta även när det regnar och höra smattret mot taket. Gräsmattan utanför är lättskött och ger plats för lek och odling. Det finns ett plank, staket och uppvuxna enar som ramar in och ger insynsskydd och lä. Praktiskt med P-plats utanför huset. Välkommen att trivas !

Allmänt om området

Centrum med många fina butiker, systembolag, apotek, Puls och Träning, Folkets hus med bibliotek och biograf. Willis, Lidl, flera restauranger. Sjötelegrafen med bla Ica Maxi, Dollar Store, Elon, 2 apotek, Friskis och Svettis. För barnen finns bla fina lekplatser, stadsparken, frejas holme. Nicksta badet, med badplats, hopptorn mm, fina strövområden längs med havet. Hamnen med rökeriet/fiskbutik, restauranger, lejonet och björnen glass, hamnbodar mm

Övrigt

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Interiörbeskrivning

Entréplan
Välkommen in! Vitmålad hall med plats för kläder. Ljust rymligt kök med matplats för 4-6 personer, köket har vita luckor och vitt kakel vid arbetsytorna, spis med häll, fläkt, fläkt i kåpa, kyl/frys i rostfritt och integrerad diskmaskin. Köket har vitmålade väggar samt en fondvägg i ljust grått, laminatgolv, spothlights i taket. Vardagsrummet ligger i anslutning till köket och har vitmålade väggar, parkettgolv samt spothlight i taket och en fin murad öppenspis för mysiga kvällar vid brasan. Från vardagsrummet är det utgång till altan delvis under tak mot baksidan i söderläge. Sovrum med ljusa väggar och original trägolv. WC/dusch helkaklade väggar och våtrumsmatta med golvvärme, duschplats med glasväggar, WC, handfat i kommod och vädringsfönster.
Källarplan
Ljust trapphus.
Nedre hall med vitmålade väggar och laminatgolv, dörr till förvaring under trappan. I källarplan finns två sovrum, ett av sovrummen har ingång till klädkammare med platsbyggda hyllor och klädstänger och även ingång till förråd/hobbyrum med groventré. Båda sovrummen har vita tapetet och laminatgolv. I källarplan finns ett badrum/tvättstuga med WC, handfat i kommod, badkar och tvättmaskin, vitmålad pärlspont på väggen och ljus matta, fönster. (observera att detta rum ej är våtrum)

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Adress
Mörbyvägen 45A
Förening
Brf Linnéa
Lägenhetsnummer
45-2261-1-9-4
Postnummer
14931
Ort
NYNÄSHAMN
Månadsavgift
5 105 kr inkl värme, v/a, p-plats

Fakta om föreningen

Föreningsnamn
Brf Linnéa
Antal lägenheter
12
Varav hyresrätter
0
Renoveringar utförda och planerade
Målning av fastader 2020
Byte av stamledningar, avlopp samt isolering av grunderna(dränerat -98
Tilläggsisolerad och ny fasad -05
Mellanväggar på vinden brandskyddssäkrade -06
Installation av bergvärme samt solceller -10
Byte av samtliga element -11/12
Byte av galvade rör till kopparrör
Allmänt om föreningen
Radonmätning utförd 2014-05-12 med radonvärden under gränsvärdena.
Sommarvatten från egen brunn.
Tvättstuga i området
Föreningslokal

Byggnad

Byggnadsår
1942
Byggnadstyp
Radhus med källare
Boarea
64 kvm
Biarea
64 kvm
Antal rum
4
Fönster
2-glas
Uppvärmning
Bergvärme

Våning/Hiss

Hiss
Nej

Driftkostnader

El
5 400 kr
Försäkring
1 260 kr
Övriga kostnader
6 000 kr
Total driftkostnad
ca 12 660 kr/år
Antal i hushållet
3
Kommentar
övrigt posten avser kabel-tv via boxer och bredband via telia . LARM via sector alarm, 5640 kr/år

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
28 December 2018
Energiklass
C
Fakta
  • Antal rum 4 rum
  • Hustyp Radhus
  • Boarea/Biarea 64kvm / 64kvm
  • Månadsavgift 5 105 kr inkl värme, v/a, p-plats
ALLA BILDER
BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!BR-radhus i två plan med öppenspis och härliga altaner, p-plats utanför huset!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Anna Ohrgren Åstrand

Anna Ohrgren Åstrand

Fastighetsmäklare

0708-551948

anna@hushemsodertorn.se