Beskrivning

Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.

Allmänt om området

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Kommunikation

Stadsbuss trafikerar i området. Närmaste pendeltågsstation, en kort promenad till Gröndalsviken.

Interiörbeskrivning


Hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna, men både garderob och hatthylla. Ljus plastmatta som är genomgående med köket direkt till vänster. Plats för stort matbord vid fönstret mot entrésidan och ljust kök i vinkel med bra förvaring. Stor kyl och frys. Diskmaskin, spis med häll och fläkt, skafferi och städskåp.
Stor toalett med WC, handfat, handdukstork och skåp. Två garderober vid tidigare duschhörna. Plastmatta och våtrumstapet. Stort förråd med fönster.

Vardagsrum med parkettgolv, stora fönster och utgång till det fantastiska uterummet, isolerat och användbart året om med infravärme. Fönster i två väderstreck, klinkergolv med golvvärme och träpanel på väggar och tak. Här kan ni duka långbord och öppna upp de vikbara glasdörrarna för att få öppet mot den trädäckade altanen. Fantastiskt läge med stor hörntomt mot gångvägen och skogsgläntan. Endast ett stenkast till vacker natur och salta hav.

Övre plan med kontorsdel/hall samt två sovrum, varav det ena gott och väl rymmer en dubbelsäng, båda med fönster mot den lummiga baksidan. Plastmatta och äldre tapet. Klädkammare med två garderober och fönster. Kaklat badrum med plastmatta och vädringsfönster. Dusch, handukstork, WC, handfat och skåp.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Skonaren 62
Adress
Skansvägen 10
Postnummer
14935
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1991
Byggnadstyp
2-plansradhus
Boarea
103 kvm
Antal sovrum
2 - 3
Antal rum
3
Fasad
Trä
Fönster
2+1-glas, fönster med isolerglaskassetter
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Utv. plåtarbete
Plåt
Grundmur
Betong
Tak
Betongpannor
Grund
Krypgrund (plintar vid tillbyggnaden)
Uppvärmning
Bergvärme
Övrigt om byggnaden
Gemensam anläggning för uppvärmning i samfälligheten via bergvärme. Varje enskild fastighet har värmepump som utnyttjar respektive fastighets uppvärmda frånluft till uppvärmning av varmvatten.
Övriga byggnader
Vidbyggt förråd vid gaveln.

Fastighet

Tomtarea
508 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Detaljplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Skonaren GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Skonaren GA:2 ändamål: Värmeanläggning

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220
Byggnadsvärde
1 162 000 kr
Markvärde
754 000 kr
Värdeår
1991
Totalt
1 916 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
11 224 kr
Väg/samfällighetsavgift
25 770 kr
Försäkring
4 380 kr
Övriga kostnader
1 200 kr
Total driftkostnad
ca 42 574 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
3 270 kwh
Kommentar
I samfällighetsavgiften ingår:
Uppvärmning, sophämtning, preliminärdebitering av VA (vattenförbrukning läses av vid årsskiftet och regleras mot preliminärdebiteringen i april månads avgift), ComHem grundutbud av TV-kanaler via kabel-TV uttag i fastigheten, ett kallförrådsutrymme samt kostnader för gemensamhetsanläggningar (tvättstugor, föreningslokal, bastu, lekplats, bollplan, grönytor mm).
Bredbandsuttag med fiber finns i fastigheten, men man får själv teckna avtal med lämplig bredbandslev

Pantbrev

Totalt
1 290 000 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
19 November 2020
Energiklass
C
Fakta
  • Antal rum 3 rum varav sovrum 2 - 3
  • Hustyp Radhus
  • Boarea 103kvm
  • Tomtarea 508 kvm
ALLA BILDER
Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.Gavelradhus med stor hörntomt och uterum.
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se