Beskrivning

Nyrenoverat radhus med havsutsikt!

Allmänt om området

Nynäshamns tätort är lång och smal och har Östersjön omkring sig i öster, söder och väster. Du har aldrig långt till naturen och havet, det är nära flera bad, strand eller klippor. Kanske hyra en båtplats i hamnen eller vid Gröndalsviken för sköna båtturer i den vackra skärgården. Bedårande vackra Lövhagen, ett fint naturreservat i södra Nynäshamn med badvikar och stora strövområden med sandvägar längs med kustlinjen. Ta bilen eller bussen till Torö eller Lisö för ännu mer skärgårds upplevelser och mysiga bad.

Kommunikation

Stadsbuss trafikerar i området. Närmaste pendeltågsstation, en kort promenad till Gröndalsviken.

Interiörbeskrivning

Stenlagd entré med förråd. Hall med fyra inbyggda garderober och plats för hatthylla. Vackert stengolv som tar upp den vackra gråskalan på ytskikten i huset, totalt nyrenoverat med målade väggar och ett ljust parkettgolv. Kök direkt till höger med matplats och stor fönsterpartier mot entrésidan. Målade köksluckor, grå bänkskiva i laminat med nedfälld diskho och microcement ovan arbetsytorna. Maskinpark i rostfritt stål med stor kyl och frys, spis med häll och diskmaskin.
Övre hall med plats för mindre möbel eller förvaring. Ombyggd badrum med tvättstuga. Helt magiskt med sobra materialval och snygga detaljer. Arbetsbänken med tvättho, tvättmaskin och VVB. Svart regndusch med duschvägg i glas, handdukstork, WC och fin kommod med spegel. Takfönster och golvvärme.

Stort sovrum med golvvärme och fantastisk utsikt mot Hamnvik. Här med gott om plats för en dubbelsäng. Eller varför inte ett allrum eller TV-rum att umgås i? Vägg i vägg ligger ett mindre sovrum, perfekt som kontor. Ett genomgångsrum för att komma ut till den stora balkongen i sydväst. Här sitter ni länge och njuter av solens varma strålar och dess nedgång när himlen målas röd.

En trappa ner i suterrängplan finns en hall med plats för skrivbord eller förvaring. Dubbeldörrar med glas in till stort vardagsrum med eldstad och utgång till en trädäckad altan och en grönskande trädgård. Längs ner på tomten finns en egen P-plats med el.
Badrum med plastmatta och målade väggar. Här med ny kommod, spegel, WC och badkar med nytt svart duschmunstycke. Vägg i vägg finns en klädkammare. Master bedroom med litet fönster och egen walk-in-closet att planera utefter eget smak och tycke.

Fakta om bostaden

Hustyp
Radhus
Upplåtelseform
Friköpt
Fastighetsbeteckning
Näcken 39
Adress
Strömstigen 14
Postnummer
14951
Ort
Nynäshamn

Byggnad

Byggnadsår
1971
Byggnadstyp
2-plans radhus med suterrängvåning
Boarea
98 kvm
Biarea
20 kvm
Antal sovrum
3 - 4
Antal rum
5
Fasad
Puts/fasadskivor
Fönster
Fönster med isolerglaskassetter (2015-2018)
Stomme
Lättbetong
Bjälklag
Lättbetong
Utv. plåtarbete
Plåt
Tak
Papp (1995)
Grund
Krypgrund
Uppvärmning
Direkt El, luftvärmepump och eldstad

Fastighet

Tomtarea
246 kvm
Vatten och avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Plan
Tomtindelning Stadsplan
Rättigheter
Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Näcken GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Gemensamhetsanläggning: Nynäshamn Näcken GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering

Taxering

Taxeringsår
2018
Typkod
220, Småhusenhet, bebyggd
Byggnadsvärde
1 166 000 kr
Markvärde
747 000 kr
Värdeår
1971
Totalt
1 913 000 kr
Skatt/Avgift
8524

Driftkostnader

El
7 500 kr
Vatten och avlopp
6 100 kr
Sotning
300 kr
Väg/samfällighetsavgift
5 175 kr
Renhållning
1 530 kr
Försäkring
4 216 kr
Total driftkostnad
ca 24 821 kr/år
Antal i hushållet
1
Årlig elförbrukning
8 177 kwh
Kommentar
Kostnad gällande elförbrukning på garaget tillkommer.
Sotning sker vartannat år.
Observera att uppgifter om driftskostnader kommer från tidigare ägare.

Pantbrev

Totalt
334 700 kr

Energideklaration

Utförd
Genomförd
Datum
12 Oktober 2020
Energiförbrukning
63 kwh/kvm (Atemp) per år
Energiklass
D
Fakta
  • Antal rum 5 rum varav sovrum 3 - 4
  • Hustyp Radhus
  • Boarea/Biarea 98kvm / 20kvm
  • Tomtarea 246 kvm
ALLA BILDER
Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!Nyrenoverat radhus med havsutsikt!
Visa på karta - klicka här
Anmäl intresse

Länk till integritetspolicy hur vi hanterar personuppgifter.

Ansvarig Mäklare
Sara Oxelmark

Sara Oxelmark

Fastighetsmäklare

0704-562516

sara@hushemsodertorn.se